första lägesrapporten

vi har internet i huset weeey =)
har sovit underart härligt på min madras på golvet i vårt gigantiska rum. men så länge det finns kärlek så finns det plats.
resan upp var jättelång och tråkig, kunde inte sova nånting, men sen stod madde där och välkommnade mig o slängde telefonen i snön och då kändes allt mycket bättre. sen kom skellefteåpojkarna o hälsade på och då kändes det som om jag redan varit här hur länge som helst. fast det här med kvinnor kan ska vi jobba hårdare på.

ska försöka få liv i madde nu tänkte jag men gott nytt år så länge! hoppas att alla i scoutstuge-ligan får ett jättebra nyår! håll sofia borta från jordgubbsdrinkarna!

hej då... :'(



jag hatar att säga hejdå.

sofia elin jossan rickard bratten ramne joppa och johan - tack mina underbara vänner för att ni är bäst i heeela världen =) kommer sakna er!!




Lets dance in style, lets dance for a while
Heaven can wait were only watching the skies =)

och på söndag är det...

image251

utdrag från kompisbok nångång-i-nian

namn: caisa med c och i
vill bli: kalles tjänarinna
drömkille: kalle och eric
favoritdjur: jonna
blir tokig på: gräddslickande tara (?!)
kan inte leva utan: mig själv
är avundsjuk på: mig själv
jag är bra på: att tycka om mig själv
jag är dålig på: att se fel i mig själv
jag faller för: män med stora underkläder
något du aldrig får se mig göra: dricka sprit
mitt motto: lär av andras misstag, själv gör jag aldrig några



brudfest!



brudmiddag+festifest hos elin igår, vi överlevde tom ett besök på ernesto =)
riktigt kul va de i alla fall och idag mår jag inte jättebäst...

Graviditet

jag tycker det är gutt att det finns en tjej i vår närhet som är gravid i sjätte månaden och tror att hon nu har sex månader kvar att vänja sig vid tanken på att hon ska få ett barn. vilken överaskning det ska bli för henne när det plötsligt pluppar ut en liten unge 3 månader för tidigt.

jag tycker det är ganska intressant hur man kan ha lyckats missa hur länge en kvinna är gravid. det är också intresassant att denna tjejen inte är ensam om att tro att kvinnor är gravida i 12 månader istället för nio, den uppfattningen verkar också delas av en nära vän till mig, men jag nämner inga namn här, för jag är snäll.
men vissa saker undgår ju människor. det finns ju tex personer i elins släkt som tror att skillnaden mellan ko och kossa är att kossa är honan och ko är hanen.


the end of an era...

image240

ikväll tar det slut... sista avsnittet av bonde söker fru. jag och sofia (och elin i smyg) gråter bittra tårar.
hur ska det nu gå för stackars fredrik?? anders har ju sitt på det torra och karl-petter är ju mega-kändis numera och susanne har en snygg man på sin fule lille gård, men fredrik då???

nu ska vi iof inte deppa ihop över det här, för jag har fått en del info via elin "fina-fisken" hildings blogg om att en liknande historia ska utspela sig här i Kalmar/Öland, fast kanske inte på tv då.

saknas: "jaa, ja HÖR daj"
                "jaa, ja STÅR ju hääer" 

god jul!

http://www.elfyourself.com/?id=1439940113



hahahahhaha tack madde

"jag har PAPPER i örat"

då va man hemkommen från göteborg, fy faaan va tråkigt de va o köra hem. halva vägen går ju genom skogen också och då satt jag på sofia-vis o skrämde upp mig själv om att det snart skulle springa ut zoombiesar på vägen och tillfångata mig. sen började saabi låta jättekonstigt o då blev jag ännu räddare. men jag kom ju hem.

och det va jättekul o träffa hannibanni igen. och henning söp vi under bordet. han kom till hanna i tron att han skulle dricka 3,5:or under kvällen, men vi fixade det snabbt med en välkomst-drink/kanna.
det va ju tur att vi inte fastnade på några bilder när vi ute i alla fall...




elinresor ab

är det bästa resebolaget. i helgen går vi nonstop till göteborg. förutom fikapause på shell i kalmar. givetvis. mormor uppmanar elin att sakta av på farten då väglaget kan va "marigt". 

underbart...

lasse har spelat lucialåten, saaaaaanktaaaa luciiiiiaaaa, hela morgonen. nu har det tack och lov varit tyst i hela 5 minuter. nehe nu ha han börjat vissla istället. lövli. det är ju synd och skam att det bara är mitt kontor som ligger tillräckligt nära för att höra allt det här fina.
det här med ett eget kontor är ju fina fisken. jag har tom börjat få lite julstämning här inne. jag har fått en julbock av sofia och ett fint julkort av posten. nu kanske inte det julkortet var adresserat till just mig, utan mer kanske till företaget men jag tycker det passar här inne.
nästa vecka ska jag ta med inramade kort på elin och sofia eftersom jag inte har några egna barn och sen ska sofia baka en stor omgång knäck som jag ska ha i en skål för mina besökande.

tack

till joppa

The EWOKS are sentient furred bipeds native to the moon of  ENDOR They are curious individuals that stand about one meter tall. Although extremely skilled in forest survival and the construction of primitive technology like gliders and catapults, the Ewoks have yet to progress past stone-level technology. They are quick learners, however, when exposed to advanced technology with simple mechanical processes and concepts

image235

Hans Falén med Rösten

sitter och försöker läsa om antiken i min nya historiabok eftersom det är ganske lugnt i telefonen. men det går inte. så fort jag börja läsa poppar Hans Faléns röst upp och det är helt omöjligt att läsa utan att tänka att det är Hans Falén som läser. han låter precis som i den där naturfilmen om den bengaliska träsktigern som madde tvingade mig o se. försöker på alla sätt o vis att tänka bort lille hasse och till slut försvinner han. . då kommer Rösten. Nu går det inte att läsa utan att tänka att man pratar med Rösten. och helt plötsligt är Hans Falén där igen - med Rösten. Damn you Sofia Kinning.
men nu ringer det bestämt...
....det va Håkan. håkan är klant. håkan har slagit in fel pinkod på mobilen och behöver pukkod. vet inte riktigt om jag känner för o vidarebefodra det meddelandet. vi får väl se.
men åter till antikens grekland med hasse me rösten.

jättebäst jobbat säger vi till...

image234

caisa nyberg som har lyckats få sitt liftkort indraget. pga olovlig körning.
hur lyckas man?? kanske är lika bra att människan aldrig kommer ta körkort...

Finnes: Trivsamt boende på Hultsfredsfestivalens husvagnscamping

image233

jaaa jaaa det är huuur lång tid som helst kvar till sommaren, men jag längtar till hultsfred ändå. och i år har vi ju möjlighet att bo en touch bekvämare än bagageluckan på Ove. han svek oss för sista gången i somras. och blir det lika fint regnväder som förra året så behöver vi inte trycka in oss 17 personer i ett litet blått tält. alla får va me o mysa i vår husvagn. det blir fina fisken som en god vän till mig brukar säga =)

en hälsning från götet

image232

Hej!

Ni är välkommna till Göteborg helgen den 12-14 december. Vill ni komma färre dagar går det också bra. Kvadratmetrar delas ut på plats.
Vänliga hälsningar Henning och Hanna


måndagens första kaffe

oh sweet heaven

VILL HA

image230
hoppas lille tomten är snäll i år...

Är Du Redo Elin Sofia Hilding?!

eller föredrar du att heta Sara Hilding, personlig assistent 18 år? det är i alla fall vad Barometern kallar dig och vi vet ju alla att Barometern bara skriver det som är sant. väldans bra tidning det där!

Ikväll är det Den Stora Finalen. Ja, självklart är det Idol jag menar. Kl 20.00 nånstans i Funkabos innersta kärna.

image229

det finns ju någon på den här bilden som är väldigt snygg men  jag får ju inget medhåll från min idolkompanjon.


fikakul

här har vi roligt tillsammans. idag på morgonfikat tex, så blötte lasse ner en pepparkaka och låtsades att det va hundbajs som han hade hittat under skon. sen slickade han på det som alla trodde va hundbajs. förfärade miner runt bordet minsann hurra hurra.

triator godmiddag!

från och med i dag har jag börjat leka sekreterare på triator. det gick bra, jag råkade bara koppla fel en gång. och tappa bort nån stackars leverantör på tråden, men vaaad gör det, när jag annars är ett sådant sekreterarföredömme?? i morgon ska jag ha hög kjol, skjorta och håret i en knut. note to self: köpa glasögon.
men seriöst. det är faktiskt kul. och man får dricka kaffe så mycket man vill.

det enda är att det krävs en ordentlig förbättring på det här med feminismen. men det blir väl så när 32 av 35 anställda lutar åt det manliga hållet. Håkan tex tror inte på att det finns kvinnliga kirurger. men håkan dricker ju jättemycket. håkan kan dricka en flaska whiskey utan att det märks. håkan gillar whiskey.
annars finns det en anställd som kallas för micke-mos. anledning? han kan inte äta potatismos för han blir så varm i ryggen då. varm i ryggen??

image227


Halleluja

"IT GOES LIKE THIS... THE FOURTH THE FIFTH
THE MINOR FALL
THE MAJOR LIFT....."

HA HA KÄNN DIG BESEGRAD SOFIA KINNING!





*jag sjöng kanske the greater switch istället för major lift men det har ingen betydelse


RSS 2.0