vad betyder nu detta??

I natt drömde jag att jag hade en son. och pappan va han som har huvudrollen i apocalypto. han sprang omkring med sitt höftskynke och sitt långa hår i skogen och jagade vildsvin. vår son var jättesöt fast vi hade piercat honom överallt i ansiktet fast han bara va två år gammal. sen blev jag gravid igen och min man dog i strid ute i skogen för att dom på det andra laget va elaka. kan nån tolka detta??

image225

min make

onsdagsöl. e gutt o de

en blogg utan bilder är ju inte alls lika kul som en blogg med bilder. därför har jag kommit fram till att man alltid bör ha sin kamera i väskan i fall nu nått kul skulle komma vandrande. men följer jag mitt eget råd neeeej då det gör jag inte.
igår tex, så va jag sofia elin sara och en nära vän till sofia o tittade på när andreas o hans band spelade på rosenlundska. dom va jättebäst. det är i sådana stunder man vill slita upp sin kamera o ta sig en liten bild eller två men allt jag hade i väskan va ett sletet läppglans från den där gamla scorett-affären på kvasten.
i alla fall, här är dom. bandet alltså. nån annans bild är bättre än ingen alls. det brukar sofia säga. för hon har ingen kamera.

image224

Gruppbild

image223

fr vänster: Ramne, Schäfer, Joppa, Rickard och Bratten.
man i tvättmaskin: okänd

för motivation, ring sofia kinning. men inte hem för den är trasig.

it hörts

mitt huvud alltså. femte dagen i rad nu med the wörst huvudvärk ever. jag tror att det är att jag har för mycket tid åt mina filosofiska tankar. jag ska ventilera (?) dessa med sofia ikväll så ska vi se om det blir nån ordning på torpet.
för övrigt hatar vi barometern, en liten jävla lokaltidning som är helt värdelös. säg upp den genast om ni är prenummeranter.

annars funderar jag på att bli en kvinnlig version av Indiana Jones, jag tror det passar mig bra.

image222

dagens ordspråk: en höna av en fjäder


börja spara

image221

de tre pygmegrerna

jag är helt slut i min gamla kropp. jag och sofia har suttit barnvakt åt min lillasyster sen klockan fem och vi har hunnit med både det ena och det andra. vi har lekt kurragömma, inte nudda golv, spelat fia med hutt (med saft alltså), lekt indianer och stenar samt varit boxare och sumobrottare. vi har åxå tagit på oss lite av pappas kläder som vi hittade i en garderob. det här med att leka sten gick inte så bra för hunden ella förstod inte riktigt vad vi höll på med så hon började morra och då blir man ju ganska rädd eftersom hon säkert mäter 1,5 dm i mankhöjd.

pappa och cina var aningens förvånade när dom kom hem vid halv tio snåret och såg mig och sofia i varsin bandana med håret i sumotofs mitt under ett parti inte-nudda-golv eftersom dom sa innan som åkte att agnes brukar gå och lägga sig vid åtta. men agnes förklarade att vi va tre pygmeger (?) och att sånna aldrig blir trötta.

tidigare i dag var det numera obligatoriska onsdagsfikat med andreas hemma i ängöhemmet. vi drack så mycket kaffe så vi skakade och planerade att andreas och hans band ska flytta in i malmölägenhetens kök eftersom andreas verkar tro att det köket har oändliga möjligheter. till exempel kan man ju stuva in en tv i skafferiet och sätta kanapén mitt emot så har man sin kvällsunderhållning.



pratar du med mig eller pratar du med coffe?

image217

nya grupperingen

madde olav och harald vs jonna caisa och skorpan

HA HA jag fick dom bästa i mitt gäng madeleeeeeine. nu får du bittert ångra dig.

elefant baaaaada simma!

image216


Pratar du med mig eller pratar du med en elefant?

söndagsreflektering

sitter här och försöker planera min framtid när jag plötsligt hittar ett litet veterinärforum på nån högskolesida som jag börjar läsa lite på och då hittar jag det här lilla trevliga inlägget från nått okännt psyco:

"haha, låter skitkul med Veterinär. tycker bara inte om djur. hade däremot en skrämmande fetsich på biologi B, jag tyckete det var jätteunderhållande att skära i organ.
(gick på mässa och frågade vad som krävdes för att bli obduktionist, men man måste visst bli läkar först ) "

??? hoppas för alla människor och djur att den här människan inte kommer in på varken veterinär eller läkare.

igår tog jag, sofia o elin en liten roadtrip till malmö för att hälsa på vår vän josefin samt kolla in lägenheten som va hur mysig som helst men jag hade en liten man i magen som skar i min tarm så jag kunde inte koncentrara mig så mycket på lägenhetstittandet.

sen lämnade vi sofia till sin syster o ja o elle brummade hemåt i saaben, men först gjorde vi ett stopp i världsmetropolen (HA HA) Svalöv. med hjälp av maddes otroligt jättebästiga vägbeskrivining hamnade vi istället på nån bondgård mitt ute i mörkret.

sen va det hemåt, hitz for kidz 2 på högsta volym och jag och min gamle kumpan börjar forma en idé om fest. så vi ringer o tjatar lite på rickard bratten o joppa och till slut ger dom med sig och alla infinner sig i elins lägenhet runt elvasnåret. alla utom håkan då. håkan ligger och sover. håkan har en jättestor säng.
i alla fall så låg vi lite på varandra i elins soffa fram till två-snåret o pimplade rödvin o lyssnade på bobban, riktigt mysigt och rödvinstisdagsplaneringen är igång.

image215

saabdriver4ever

dagens sedvanliga besök på triator var inte alls uppskattat. redan innan jag kom hade det börjats nån slags löjlig disskusion om min älskade saab. mamma tror att man kan få 35 tusen för den om man säljer den vilket alla hade otroligt roligt åt. tyvärr inser väl till och med jag att trots ständig kärlek och omvådrnad (?) så ska man va riktigt nöjd om man får 15 för min lille bil.
sen tyckte folk tydligen att det va på sin plats att strö lite extra salt i såren genom att räkna upp alla fel som lille saaben dragit på sig genom åren (helt förståligt, han är faktiskt född 95).
jaa okej, det är inte så kul när hela bilen går i baklås och man tvingas krypa in från bagageluckan mitt inne i stan och det är väl heller inte så man skrattar på sig när ratten låser sig mitt i en sväng och man är 2 cm från diket och nån ac finns där väl inte att tala om, MEN ANNARS tycker jag att den är världens bästa bil.
tungkörd med en sne ratt och en svampig (?!) koppling anser jan. va FAN är en svampig koppling??

sen åkte jag och jonas till närmsta mack för att kolla om något behövdes fylla på och det gjorde det. allt. ingen aning vad som ska va i en motor men uppfattde orden spolarvätska, glykol, olja samt nått annat. men nu är saaben ready to go till MALMÖ i morgon, ska bara dammsuga lite så sofia slipper få dammallergi i baksätet. du får nämligen inte sitta fram för där sitter bara folk med körkort förstår du.

SAAB4EVER

image214


bäst ever

image213

impossible is nothing...

CHARLIE IS DEAD


btw så har jossan gjort en jättefin lista: Hemsedal vs Malmö
nu blev det ju jättelätt att välja =)
http://www.hellojosefin.blogspot.com

oh the confusion...

jaha det här med att gå till en studievägledare hjälpte ju noll och ingenting, förutom att hon eleminerade förslaget att bo i hemsedal och plugga. så nu återstår det bara att välja, hemsedal eller malmö?? what to do??
om det är någon som känner för att hjälpa till i det här valet så kan ni nå mig här alt hos sofia.
tack

the true kitty

image212

saaaaaaab

image211

Saab

saaba saabade saabat

saab saabed saabed

saabo saabas saaba saabamos saabais saaban

sofia:
to saab went saabing gone saabing

yes this is what you do on your späääärtime

23

image210

okej, om ni vill behålla er psykiska hälsa se INTE filmen the number 23 (se bild ovan)
plötsligt är det där överallt, det jävla numret. och nyss ringde sofia och berättade att jag utan verskap har skickat ett inlägg till hennes blogg 23.23. aaaaaaa!

21

okej du hysteribloggar jag här, men nu mina damer och herrar är jag 21. buhuuuuu jag vill inte. som min käre jan uttryckte det i dag: varje födelsedag är det ett år närmare hålet i marken. positiviteten flödar i detta hus =)
men det är alltid kul att fylla år!
tack till den bästa av Johanar, johan löfström, för han var först med att säga grattis!
jag pratar fortfarande med ramne på msn, som minsann inte nämnt nått än fast klockan är 7 min över!! =)

together again



Hård - Hårdare - Arnold

image204I går var det Terminatorkväll hos Joppa. Arnold är ju mannen hela dan. fast vi hängde väl me sådärbra i första filmen eftersom vi är jättebäst på att prata sönder en film till Joppas stora förtvivlan. tvåan gick bättre efter kaffeinköp o dylikt, men det slutade med att alla somnade som ett knippe bananer i joppas soffa, utom bratten som la sig o läste på hallgolvet (?).

I kväll har jag o min lille paps ätit på gröna stugan o sen tagit en roadtrip genom kalmar för att pappa ville se på alla belysningar =) dom små träden på larmtorget fick högst betyg.
dom små träden på larmtorget får mig åxå att tänka på en iskall januarikväll då jag, elin, sofia, bratten o rickard befann oss just på larmtorget för att rickard ville ta kort på dom små träden med sin nya mobil. det va ett väldans tjat om den där mobilen på den tiden, och bratten satt i väntans tider på sin alldeles egna rickard-mobil.
det var samma kväll som vi åkte ut på den där industriholmen vad den nu heter, öppnade alla bildörrarna och dansade runt till Tomas Ledin mitt ute på kajen.
ja vi är då sannerligen ett normalt gäng...


alla djur, ta betäckning!

image196

"sometimes when I'm walking in the streets, wearing my fur-hat, people are like shouting "animalkiller!" after me, but HELLO. 1. Its already DEAD and 2, its not like I killed it"

- Sofia Kinning, sann djurvän

Peaches the man

image195

det här är min vän johannes (alltså mannen i vitt, mannen i en röd tröja med ordet SVIN på är allas vår lille Lars som aldrig är hemma), fast alla kallar honom peaches, nästan alla i alla fall.
han har blivit till en alldeles vuxen man. han har en alldeles egen lägenhet och ett alldeles eget heltidsjobb. (sen att det jobbet är på sug-neas kan man ju ha överseende med =)) iförrgår när vid pratades vid var han i fart med att tillaga kokt potatis, brunsås o köttfärslimpa och i går när jag ringde var han på väg till maxi för att reklamera en ost.
jag tror du leder i vuxenpoängsjakten peaches, bra jobbat!

jonny-svartrocker

Idag har jag varit på studiebesök på min pappas jobb för första gången sedan han började för ungefär 2 år sen.
vi gick på rundvandring och pappa förklarade vad företaget sysslade med. kändes lite som att vara på studiebesök med skolan. vi var till och med ute på lagret en sväng fast det va inte så trevligt där för alla kollade på mig som om jag va nån slags utomjording. hejhej!
sen satt vi en stund på pappas kontor o diskuterade min framtid. min pappa vill så väldigt gärna att jag ska bli metrolog (JOSSAN! han säger att metrologer har det VÄL FÖRSPÄNT!) så han blev inte så förtjust när jag la fram min nyaste idé...

jag: pappa, jag ska flytta till Asien o jobba med blinda elefanter som har trampat på minor
Tystnad.
pappa: HAHAHAHAHA
jag: men lägg av jag ska gå på en skola i Österlen faktiskt.
pappa: ja men va bra, Österlen är ju sveriges elefantätaste område HAHAHAHAHAHA
jag: meeeeen. man får faktiskt 20 högskolepoäng
pappa: jaa, en för varje elefant HAHAHAHAHAHA

SUCK, vilken suportive far man har liksom, nu när jag har hittat mitt kall i livet.

sen åkte jag vidare till Triator, där jag har gjort det till en vana att bara hänga omkring lite o störa alla när dom arbetar.
2 min efter att jag kommit dit kommer Jonas och ger mig ett reflexarband eller vad det nu ska föreställa.
jonas: det här passar ju dig, din svartrockare.

SVARTROCKARE?!?
va det nu det va dags att tona ner det svarta runt ögonen o börja använda klänning igen???

weeeell weeeell om man skulle ta o ta ett studiebesök till idag, på scoret kanske?? jag tror nog allt att dom kan behöva min hjälp. och sen är det häng hos joppa "som vanligt" =)

image194

tillbaka

jaha då va man tillbaka i sverige då, känns hur konstigt som helst. för några timmar sen satt vi o fikade me helene utanför skolan o nu sitter jag här o sörplar mjölk...
flygresan va astråkig, caisa slängde en sjal över huvudet o försökte sova. kul. men elin o sofia mötte oss på flygplatsen i skavsta o det tycker jag var en väldigt trevlig överraskning! ni är långt ifrån påsar vatten (madde det heter faktiskt inte påse säck) dessutom fick vi åka samma flyg som olle sarri o han i room service så vi är ganska coola tycker jag.
för övrigt har jag blivit bestulen på min mobil, så tro inte att jag är en sån där osocial person. jag ska fixa ny tele imorn.
puss o god natt nu ska jag sova i en säng som inte ger en blåmärken på höfterna!


RSS 2.0