lagesrapport fran valle

jahajaha nu har vi varit har i en vecka! man kan i alla fall inte saga att det inte hander saker har... vi har redan startat krig mot skolan, tvangsflyttat till ny lagenhet, varit pa tomatfestival, blivit intervjuad av en hollandsk tidning samt lart kanna en hel del goa manniskor.
forsta dagen adopterade vi Helene, asgo tjej fran goteborg sa nu ar trion fyra.
idag har vi flyttat. vi bodde asbra forst med mattor pa vaggarna o tva palmer som hette carlos o juan. den nya lagenheten ar ganska ful faktiskt, men den har balkong och ett apelsintrad i plast. det bor en kille fran taiwan dar axa. vi tankte forst mobba ut honom sa att han flyttade men han ar faktiskt for snall for det. plus att han snart flyttar ut. sen bor vi asnara marie o elvis nu axa och det ar ju alltid trevligt!
annars hanger vi en hel del ute, mest pa ett stalle som caisa tror heter uncle cracker. vad det heter pa riktigt ar det ingen som kommer ihag. men de e ascoolt, en utomhusklubb, en park typ, med massa soffor bland buskarna.

I onsdags va vi pa Tomatina. det ar en stadsfestival dar alla springer runt o kastar halvruttna tomater pa varandra och haller hinkar med vatten ut genom fonsterna pa folk som gar forbi. vi gav oss inte in i varsta striden, men alex (tysk i min forra klass. jaa jag har redan bytt) gjorde o han sag ut som om nan spytt over hela honom.

madde, maskot, mumfie... vad man nu valjer att kalla henne, har axa en rolig tjej i sin klass. hon heter julie och ar fran usa. hon ar radd for precis allting. aka taxi, bada i sjon, tomater.... hon e sa sjukt gullig. "ooh, I´m really afraid of this. I dont think my boyfriend will aprove..."

den har daton vagrar ju lagga upp bilder men ja ska forsoka pa maddemaskots dator....

to rik & marie, if you read this: IM IN A DUTCH NEWSPAPER!!! haha. besos!

till dom som raknas i kalmar: SAKNI!




RSS 2.0