götet i mitt hjärta

jag får alltid en sån där bra känsla när jag är i göteborg. jag vet inte vart den kommer ifrån men där är den.
ialla fall så va elin o hennings inflyttningsfest hur kul som helst, det tyckte nog alla utom deras granne gunsan eller va fan hon heter som började gtåta för att basen va så hög. lille tant. hon kunde väl vart me på festen istället.
och så fick jag träffa hanna o emelie och jossan igen, så jävla kul o se dom =)

sen har jag ju alltd kul me vapendragarn. hon är så smart i kluriga situationer. tex kom hon på alldeles själv att det va bra att vi bytte kläder bakom ett hörn eftersom vakten va elak o inte ville släppa in mig. och det funkade, jag kom in. visserligen va det en annan vakt som stod där då, men i alla fall.

och så jag gjort lite nya bekantskaper för att utveckla mitt kontaktnät i göteborg. tyvärr tror jag inte att thailändskan va bosatt i göteborg, men mina tvillingkompiar arvid och nesjak ska jag absolut gå hem på fik till nästa gång jag kommer och hälsar på/flyttar dit.

söndagen va allmänt brutalbakis. kändes ändå trevligt att vakna upp i en tvåa med 11 andra personer. gemenskap.
men det hände ju grejer på söndagen med, tex blev jag, elin, henning och martin serverade av en blind servetris, det är ju inte så ofta de händer!
men söndagens höjdpunkt va ända när hela familjen kinning ringde och sjöng den svenska versionen av old mcdonald had a farm. överallt va de mu.


tåget ankommer strax till göteborgs bangård

fan va skönt att jag ska till göteborg i morn. fan va ja ska dricka runevin. och sjunga dont stop beliving med journey jättehögt. med elin på en spårvagn. och ringa jättemånga fyllesamtal till calle o skratta jättehögt. och dansa helt galet fult till håkan hellströmlåtar som vi brukade göra i jossans o frissans stuga i åre. ja det ska jag.





maddes nya åk?



lägg märke till playboykaninen i bakrutan

visst är det underbart...


...när man står och borstar tänderna och får syn på att ens egen tandborste står kvar i koppen.
jaja, det var ju bara någon i familjens. men ändå. familjen är ju värsta storsnusarna. blä.


nu blir det skåneland

men inte så mycket malmö, utan den alldeles trollbindande byn
Svalöv för att hälsa på allas vår vän madeleine.



igår tvingade ramne mig att kolla på a shot of love with tila tequilla.
alltså jag blir rädd. för killarna som är med i det programmet. nån tjej
sa nått om nåns badbyxor och då började två andra slåss över det.
utmärkt.
nästa gång vi umgås ska vi titta på Världsnaturens Arv som jag ville.

jag minns det som om de va igår... HAHA



en slirig kväll på stavkroa för johan. men raggen lyser inte med sin frånvaro för det! hahahahha oh, the trosbrud.

kaffe. treo. cola på burk.

små saker som gör en glad i vardagen

att sätta kaffet i vrångstrupen

för att citera en kär gammal vän.

här sitter jag i godan ro vid köksbordet och frullar när dörren plötsligt öppnas och in kliver två snickare. dom är här för att bygga om lite i föräldrarnas sovrum. nu är det så här att jag råkar veta vilka dom här snickarna är eftersom dom är i min ålder. jag känner dom inte tillräckligt väl för att kunna starta någon form av konversation, men tillräckligt väl för att det ska kännas en aning pinsamt att sitta där i mintgrön morgonrock, rödrandiga pyamasbyxor och håret i sumotofs som en blandning av ett förvuxet dagisbarn och nån slags julgransprydnad från 80-talet.
god morgon.

och i dag säger vi...


GRATTIS CARL!!!



du är allt bra bra du.

det är bra nu

jag har fått kolla på star wars hos ramne, träffa kaxe och se ramnes mamma posera i mössa. snart ska jag få mat av mamma och janne har visat mig alla broshyrerna från husvagnsmässan. i morn ska jag sitta och skratta år ramne och jockes bakfyllor och känna mig duktig. för jag har helt tappat lusten att gå ut, eller dricka överhuvudtaget. kan nog vara bra ett tag =)
men jag märker allt att jag skulle sakna malmö om jag va borta för länge. jag sitter här o undrar lite om bagdad-vännen står ute på trappan o röker, o pratar lite me den lille tjockisen som har koll på tonfisken.
och är bratten verkligen i säkerhet eller är han beskjuten nu igen o ligger o krälar i en rabatt?
har dansken på simpan lärt sig skillnaden mellan 40 och 70?
och hur går det egentligen på ängelholmsgatan? spelar sofia sönder apologize medan frida kastar salt?
ja snart får jag veta. tills dess - please miss me. hööönefiiiooot.


jag önskar att jag hade en kamera nu...

hahahhahaa jag vill ha en kamera. frida står i badrummet med sitt hår urullat med massa små färgglada skumstänger och ser ut som en förtvivlad telletubbie eftersom hon har tappat badrumsspegeln i golvet och den har gått jättesönder. varpå sofia skriker massa om olycka o hysteriskt springer till köket och hämtar en massiv saltburk i plast som hon ger till frida och frida skriker VAD SKAQ JAG GÖRA MED DEN HÄR DÅ???? och sofia skriker hysteriskt tillbaka SLÄÄÄÄNG ÖVER AXELN SLÄÄÄNG SAAALT ÖVER AXELN, ANNARS FÅR DU SJUU ÅRS OLYCKA!!!! HAHAHhjahha jaha

det är kul att bo med systrarna kinning ibland. ganksa ofta. inatt vaknade vi av en explosion. möllan är trevligt. puss


nu får det va nog


mamma ringde förut o frågade om ja hade lust att följa me på husbilsmässa i jönköping.
när gick mina föräldrar och blev helt svennebananiga?

till bratten: varför har du inte märkt att christer ligger och skaver i din jackficka??


22 going on 83?


sofia: ja, john-john kommer hit på kaffe på torsdag.



och när vi ändå är inne på pensionärsåldern vill jag passa på att citera en dam i äldre ålder som pratade på nyheterna om hur dåligt det är att man inte får prata med en sköterska direkt när man ringer till vårldcentralen, utan att man måste lyssna på massa alternativ och sen knappa in på telefonen:

"För det första så pratar dom så otydligt att man inte hör och för det andra så hör jag inte vad som säger. Dom kan stoppa upp det där i häcken"

Idag va vi lite otrogna mot bagdad livs. vi valde Sunshine istället. han som jobbade där va skojig och dessutom kunde man köpa dadlar* i lösvikt.

*dadlar uttalas som det låter och inte "daddel".

nu är det star wars

 

Caisa om några år??



"Du är en sån som kommer skrika år skateboardåkare när du blir gammal!"
lite av det värsta man kan få höra eller?

(förlåt att jag snodde din bild ramne. men jag va tvungen. puss)

min vän geniet.


sofia ska koka makaroner.
fast det finns inte så många kvar så hon ska även koka skruvar.
skruvarna ska koka i 8 minuter och makaronerna i tre.
då kanske man kan tro att hon väljer att göra det på det smartaste sättet och hälla i skruvarna, vänta i fem minuter och sen hälla i makaronerna. men nej. hon kokar upp vatten och häller i makaronerna, när dom är klara häller hon ut alltihop och kokar upp nytt vatten till skruvarna.

nu kanske inte det här va någon världskatastrof men JAG ÄR FAKTISKT HUNGRIG. och elin är inte här med en ölkorv till hands.

men love.


jag har jobbintervju imorn. jag vill inte. vi har ju kommit in i en så skön dagsrytm här nu, ett jobb förstör ju hela grejen. the ramnestyle. men jag måste ju kunna finansiera mina mackor på simpan så jag antar att jag får sluta med den där arbetsskyggheten.
malmö är jättebäst. det känns som att bo utomlands. fast i flera olika länder samtidigt.
någon som inte tycker att det är något positivt är sieg-heil-mannen som stryker runt möllan. han kom fram till oss när i satt på vårt nya stammisställe och försökte få med oss alla i nån diskusion om eksjö. men vi hade fullt upp med håkan från vetlanda.
vårt stammiställe som vi varit på en gång heter green mango och är en thairestaurang där man kan dricka jättestora changöl. ett utmärkt alternativ till metro och volym. ha. vi va där i fredags vi tre plus bratt. shotta vin går utmärkt i brist på annat.

om två står på vår innegård med en filt mellan sig kan den tredje kasta ner en banan som dom andra fångar med filten. nästa vecka ska vi testa med bratten.





här är han! han längst ut me glajjerna!

Foto: TV4

och vad upptäcker jag nyss?? jo. att jag o måns har en gemensam vän på fejsan, nämligen linåker! världen är rolig nästan jämt som måns brukade säga! hahahahahhahahahahaha

och vem känner idolmåns då??

 jo jag! och här talar vi inte om måns zellmerlöv utan om Måns som studerar nationalekonomi i lund som sjöng Öppna landskap igår på idoluttagningarna. killen som såg fram emot "matnyttiga kommentarer" från juryn.
det är nämligen så att jag och malin va på samma språkresa med denna härliga man sommaren 2002.
jag kan säga att han är precis så speciell som han framstod...


välkommen till möllan


det har varit en händelserik vecka här i malmö. Bratten har blivit beskjuten utanför ica, jag och sofia blev väckta mitt i natten av att det va skottlossning utanför vårt fönster och det har varit ganska otrevliga diskusioner om hur en duva egentligen låter.
jag och sofia har ju dessutom fest i vårt sovrum alla dar i veckan tack vare underbara volym. men inatt tog ändå priset.
när vi äntligen kunde lägga oss till ro runt sådär halv fyra tiden kommer det en parad av fulla unga män utanför vårat fönster och spelar trumpet. jättehögt.
jaja dagens första kopp kaffe har intagits så allt ska nog bli bra.

RSS 2.0