ett jättebra inlägg tillägnat madeleine

tillbaka i dalen då. i söndags va det pimps and hoes, lätt en av dom roligaste festerna i år =)
alla va så jävla snygga. jag och madde da mupp klädde vår tompa i de finaste av kläder, han såg verkligen ut som en liten fjortisbrud =) och calle va hemsedals stekigaste i sin pimpoutfit.
jaa du elin sofia hilding där missade du något, jag sa ju åt dig att du skulle va här då! och dessutom kan du ju ta o svara när jag ringer för du skulle ju skicka en bild ju!!!
och på tal om bilder så har ALLA MINA BILDER PÅ KAMERAN på något mystiskt sätt försvunnit. fan fan fan. och jimmy som hade lovat att han kunde rädda dom kunde inte. besvikelse är ordet.
igår va vi ute och svirade som madde säger. inte för att jag minns så mycket annat än att jag och alex försökte dansa linedance på toaletten och att jag av någon helt oförklarlig anledning gick heeela vägen till caisa och sen gick hem igen.
och i morse vaknade man gott av att man fick en man över sig. alltid lika trevligt. sen att den mannen säger precis vad som helst gör ju saken lite extra angenäm. nu sitter jag mest o skriver för att reta madde för hon känner sig ensam. jag är jättebäst vän. i alla fall. sen åkte jag o jimpan på roadtrip till sjukhuset, funderade på att dra till oslo, vände och åkte hem till honom istället. dom bor ju verkligen vid världens ände. men det är mysigt.
jaha va hände mer då... ja sen skjutsade jag niklas till jobbet. mm... haha nu är hon sur tror jag...
vi kanske ska dra på afterski snart. om vi orkar. men alla ska ju dit. verkar det som. ja jaa nu slutar jag HEJ HEJ

Madeleine Fredriksson was taged in a photo

image255

bra magkänsla

nu är det bra. johan har gjort kaffe, sofia pysslar, jossan lockar håret på elin och sara tittar på. bara bra magkänsla den här malmövistelsen =)
igår satt jag sofia och elin uppe och drack vin till klockan två och pratade om lite allt och ingenting. har man inte bästaste vänner?? jovisst är det så.
idag har jag irrat runt på stan en stund o shoppat för pengar jag verkligen inte har och letat förgäves efter vårt falafelställe som tydligen ligger precis runt hörnet.
livet känns så där som elin och jag har det på hultsfred, så där bekymmerslöst. tror nog att fler malmöbesök kommer komma innan den här säsongen är slut.
och snart kommer joppa och bratten också!
hej hej så länge

image254

positivitetens ledstjärna på hemmabesök

ja, man överlevde hemesan i alla fall trots extrem platsbrist i bilen och 10 timmars hårdrock...
blandade känslor att va hemma. naturligtvis blir jag ju rastlös efter 2 h hemma o vill iväg nån annanstans men kul o träffa familjen och johan och rickard så klart.

johan introducerade mig för guitar hero i går och jag måste säga att jag är helt fast. det gick ju världssämst i början men efter ett tag vann jag tom över johan en gång! sen att jag spelade på easy och han på hard räknas inte. han har ju haft det där spelet sen oktober... såg även den kanske sämsta filmen som någonsin gjorts, men det är ju lite typiskt oss. charmed eller va den nu hette, se den INTE.
och så fick jag träffa min reidar i dag =) och äta på skafferiet = jättebäst.

tack för roliga småsyskon. har inte skrattat så mycket på länge (förutom när jag o madde hade potatismoskrig i köket i söndags...) som i dag när min 8 åriga lillasyster håller en teaterföreställning för mig o pappsen om A-ekonomi och årets bokföring. lillgammal? =)

och i morn drar jag o saabi ut på vägarna tillsammans igen med destinationen Malmö, fan va gutt det ska bli!! saknar sofia jossan o elin (även om hon va i hemse för inte så länge sen=) ) hur mycket som helst! och joppa bratten o johan kommer ju åxå ner, lyckan är stor i mitt frusna hjärta!
egentligen skulle jag ju tydligen varit där redan idag för sofia har ju redan gjort sig besväret o lagt fram ett täcke. det här med att lyssna på sina vänner är överskattat, man kan ju gå på toa eller fastna med kjolen i en dörr istället tex. Nu ska sommaren planeras, helt utan förväntningar den här gången. det här ska bli den värsta sommaren någonsin. ingen kommer ha haft så tråkigt sen sommarn 93.

nu ska jag i alla fall bli världens mest postitiva människa, har ju haft lite klabb med det där ungefär hela livet. men nu ni. livet är jättebäst. nästan i alla fall... puss o god natt

image253

RSS 2.0