I don't looove Journey... yeah I do

image60 Fest hos sofia igår, va riktigt kul, mycket journey-moments o de =) mycket melina leker lekledare. det funkade sådär, men det va kul i alla fall =)
ernesto sen, det va väl lite sådär inte-jätte-kul, men sen var det "efterfest" hos sofia och då blev ju allt trevligt igen, fast det inte fanns NÅGON mat över huvudtaget och jag tvingades knapra rå halomi (stavning) och vi låg fyra stycken i en alldeles för liten säng o filip trillade ur ungefär 100 ggr.
har inte mått så dåligt på väldigt länge som jag gjorde i morse, men jaje mådde om möjligt ännu värre. vi har legat som två kadaver i sofias soffor hela dagen, ätit pizza, knaprat huvudvärkstabletter, gnällt på sofia, druckit cola, sovit lite, gnällt lite mer på sofia.. vid fem-tiden sådär tog jag tag i mig själv o tog mig in till Scoret, anton o sofia behövde min hjälp det märktes ju lång väg. sofia fick dock nog när jag försökte ställa mig i kassan så jag gick o fikade med några trevliga flickor jag plockade upp på scoret.
sen har det varit the Holiday med sofia o elin, mysmys jude jude gutt gutt.

ROSKILDEEEEEEEEEE!!!

ankdödarn

image59 alla ankor ombedes att flytta sig från vägen, Tiffany är ute o kör.
"men jag körde ju bara på huvudet, han blev i alla fall inte platt", gu va glad ankan ska va att du inte gjorde honom platt, utan bara körde av huvudet på honom.

igår fyllde min lille johan år, grattis i dag igen. jag o melina donade med barnkalas o köpte jättefina pressenter. för vem vill inte ha en byggare-bob-hatt eller en plastmic?
och om någon undrar så är prioriteringsordningen så här

1. Svennes hunger
2.Jonnas barn

ja det är jättesnällt att allt du kan tänka på är mat när jag ska snart föda, tack.

idag ska vi träffa mystiska-mannen =) eric är hemma!!
o ja o ellebelle ska till hultsfred - gutt!!!

TvåSexEtt är kärlek

Landskrona, skånes egna stolhet, det är här jag lever för at dö... eller inte men madde gör det o madde är ju kärlek. tvåa etta sexa är det enda rätta, haha go låt.
 jag och madde ska till valnecia. det ska caisa åxå, fast hon vet inte om det för ingen av oss vågar ringa o berätta det, så hoppas att du läser det här caisen så kan du ringa till madde om du undrar något.

image58

fantastisk trötthet, goa brudar

jag är så sjukligt trött. vaknade alldeles för tidigt i morse, konstaterar att jag håller på att självantända av värmseslag. kan kanske bero på att johan som vanligt inte vet hur man delar en annars tillräckligt bred säng på två personer utan har som vanligt lagt halva sitt åbäke till kropp över mig och sin arm rakt över mitt ansikte. flyttar på min livlösa hög till vän o tar mig ut i köket eftersom hungern är mer än påtaglig. hur underbart känns det inte då att finna att både skafferiet o kylen är helt tomma. alltså verkligen helt fantasktiskt tomma. johans jävla burk me chilisås o en sillburk typ. nehe, får väl dricka vatten istället. blir trött på vattnet. börjar gnälla på johan. johan kommer på att dom har saft i skåpet. jag blir lite gladare. fast bara tills jag öppnar skåpet o inser att "saften" är svennes förbannade OSOCKRADE lättdryck. mums. INTE. blandar ut den för mycket så den smakar absolut ingenting. vilken härlig morgon. går o lägger mig igen.

men det är värt att va lite trött i dag för det va riktigt kul igår! synd att det blev massa bråk i slutet men det löser sig.
nu har jag precis kommit hem från sofia, hon är lite värdelös, hon kan ju inte ens få igång TV:n, annars är hon jättebäst! puss på henne, och på elin och caisa också, hur goa tjejer har man inte liksom?? =)


johan=bloggare


måndagsfest så klart igår igen =) satt ute de här gången, på en liten kulle i solen. mycket trevligt.
JOHAN HAR EN BLOGG HAHA

gänghäng


the gang. is the shit. yes it is. ikväll va det visst fest igen i sofias casa. och ramne är hemma!! wie!
jobbet idag gick ju sådär, jag och oscar är så jävla effektiva. men i morn ska vi bättra oss, jaa det ska vi. med eller utan lennarts keps. och man FÅR faktiskt inte exprementera med kakorna på lördagar! schemat för sommarn 08 är i full gång. nee nu ska jag o ramne gå o skråla lite kärleksballader puss o hej tack ska jag ha

thai är gott. min rygg är av

image38

idolbild på calle för att han är så snygg i sina termisar

fan va kul det har varit när emelie och hanna har varit här! dom stressade iväg vid ett i dag och dom saknas redan! dagarnas tema har varit fest och thaimat. helst även till frukost. thaimaten alltså. pizza och kebab har åxå gått ner. och mc donalds. nyttiga dagar med andra ord. emelie tyckte dock igår att det hela gått till överdrift och vägrade äta mer. även thaimat.
festen hos sofia i lördags va riktigt rolig, efterfesten åxå, fast emelie håller nog inte med om det eftersom hon förvandlades till en männsklig fruktsallad.
sen va de ju måndagsfest i går igen haha sjukt.. och min rygg är sönder. johan vek mig dubbel och hoppade på mig. aj. har inte kunnat röra mig förrän nu, tänkte släpa mig till sofia-gullet snart, oh calamity...

ah, just de, gänget va ju riktigt seriöst i fredags o släpade sig till bowlinghallen. det hela spårade iof ur och alla stressade pensionärer i bowlinghallen tyckte vi va idioter men vi hade kul i alla fall. o kul att lars är hemma igen!

Mad. säger:men dom tar vi i sista hand

Mad. säger:gud vad jag är fördomsfull då

Mad. säger:dom har så fina vita näsdukar på sina huvud ju
 
Madde om araber. madde är på jakt efter en make. är du rik? helst känd och snygg åxå? hör av dig på 0702783253


maddecaisajonna kom! staven kom!

image32image33image34image36

naaaw, trion =) madde, nu är du så snäll och flyttar hit! (haha du ser typ ut som en kines på det kortet) hösten känns alldeles för långt bort just nu... och danmark åxå för den delen...
det är ju bara för att jag sa att det inte va så farligt att va hemma igen som det blev skit igen. vi verkar känna likadant alla tre. nu kanske det låter som om vi är helt besatta och överdriver hur bra vi hade det, men nej det var så bra, så får folk tycka att vi tjatar om dom vill. 
men calle räddade min kväll i går med sin stalker-brud-historia hahaha, tack för det mysgurkan! OCH CALLE KANSKE KOMMER NER NÄSTA HELG! det vore ju räddningen!
okej såå farligt är det inte att va hemma, men kan alla bara sluta med sitt gamla tjafs och leva i nuet - tack!

So, i won't hesitate no more,
no more, it cannot wait, i'm sure
there's no need to complicate, our time is short
this is our fate, i'm yours...

image37


reunion, calle lundqvist och packis

image28

HANNA OCH EMELIE KOMMER HIT I MORGON! fan va kul!! har inte sett dom på år o da! the-house-of-löööve-reunion! =)

idag var första dagen på packis. kändes helt okej, även om jag gnäller ibland så trivs jag faktiskt riktigt bra där.  och hur gutt är det inte att oscar är tillbaka?? hur gutt som helst, skönare människa får man leta efter!

den här sommaren kanske inte blir så dålig ändå trots allt. jag har faktiskt haft riktigt kul sen jag kom tillbaka. det tackar jag mina söta små vänner för!


"ja, jag brukar ta på mig mina röda sidenklänningar med små drakar på och köra svarttaxi på min vespa med en jättetallrik som hjälm"

"fara till thailand och ha en massa lättklädda eskimåer som gnager i knävecken"

detta är dom kloka visdomsorden för dagen som kommer direkt från skellefteås ghettosmurf, calle lundqvist. nån dag ska jag få allt hans hat att försvinna, men iof skulle ju livet inte va lika roligt utan alla hans sarkastiska uttalanden.

ja just de, domen har fallit, piercingen måste ut. damn it. men papi blir i alla fall glad.


johan svensson

image27

hej alla massa folk som läser min blogg varje dag! det här är johan svensson. johan svensson och jag brukade vara mycket goda vänner innan han slog sig i hop med Djävulen och blev pure evil. johan svensson stör sig något fruktansvärt på det faktum att jag har en blogg och måste nödvändigtvis fframföra detta varenda gång vi ses. jag tror att grunden till detta är ren och skär avundsjuka. johan svennsson ska låta mig och min blogg va i fred och sköta sina egna affärer. puss

måndagsfest

 


okej först kan vi ju disskutera hur mycket jag hatar johans cp-dator som stänger av sig själv varenda jävla gång jag försöker skriva ett inlägg.
så nu lämnar vi det. igår var i alla fall en riktigt bra oväntad måndag. det började med att johan hörde av sig vid kvart i tolv och meddelar att vi ska luncha med svenne vid tolv. det är INTE okej att ringa till en tjej (särskilt inte mig) en kvart innan när jag ligger i mona mjukisar o kollar extreme home makeover. men i alla fall åkte vi in o tryfflade kinamat. sen blev det en hel del lost o dylikt hela eftermiddagen tills melina kommer och vi helt otippat bestämmer oss för att det vore väl trevligt med en liten måndagsfest. det hela spårade smått ur och slutade i häcken utanför johans hus. plus att vi försökte lära oss att skatea mitt i natten. behöver jag tillägga att det inte gick så bra? det  va kul o se bilderna i morse i alla fall =)
nu är det mer lost som gäller, fan va fräsch jag känner mig!

hemsedalsaknad



jaha man fick väl skaffa en blogg till slut för alla andra verkar ju ha en och man vill ju inte känna sig utanför. hallå.
kan vi diskutera hur mycket jag vill tillbaka till hemsedal? fan va surt att åka därifrån. men dom flesta goa människorna ska ju upp nästa sässong åxå så då träffas man ju igen. och vi SKA o hälsa på våra Skelleftepojkar för jag måste leka med Jordan för han verkar va ett sånt där kinderägg som Caisen brukar säga. och sen träffar vi ju vår dansktrio på Roskilde, fan va gutt det ska bli!!
jävligt tråkigt däremot att inte vår madde bor i närheten längre... men vi ska hänga mycket i sommar ändå min Tiffy! vi kan åka till Arne på apoteket och lyssna på bach. puss!

I dag har varit första bra dagen hemma, frulle på ängö med Reidar och Sofia (tack för er mina greyhoodsälklingar!!). det var mysigt fast det blåste och saften va äcklig. och sommarens låt är speedboats för alla som inte visste det.
men sofia har ändå flyttat in i ett jättelitet hus där det är fullt av fåglar. och marior. en fråga till sofia, har Joppa varit där inne? dör inte han då?
ikväll ska vi i alla fall på bio och då får jag ÄNTLIGEN träffa min lilla ellebelle! alldeles för länge sen.

puss och hej - ja a tack ska jag ha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0