en bulle

image106det är nu vi är tanter och struntar i att gå ut för att vi ska baka bullar. ja det va nu. jag och elin är jättebäst på bullar, inte elin så mycket för hon vill bara baka nyttiga bullar utan socker hela tiden. jossan o sofia va inte så mycket hjälp, dom satt mest o tittade på men dom är ju alltid trevligt sällskap ändå. det va nu jag rimmade. puss och god natt

mot aids, köp ipod, jättebäst

image105Välj iPod nano RED Special Edition så ger Apple en del av inköpssumman till Global Fund för att bekämpa HIV/AIDS i Afrika.
köp den här nu. staffan och johan är redan på väg, gör som dom och föregå med gott exempel!

"köp den! det är bättre än kondom!" - Johan

"vem behöver kondom när jag har min nya röda ipod" - Staffan

elin hilding är...

image104

i lördags blev det spontanfest. dom är alltid roligast. jag o jossan satt o småfrös och småförfestade på en tjänstvillig bänk utanför elins arbetsplats som råkar heta haga park. sen tog vi elins uråldriga volvo upp till borgholm och gick på strand. hann iof inte va där längre än en halvtimma, men ändå, kul va det =) sen tog det ungefär 1.5 timmar för oss att köra hem. henke o jossan somnade ju som två små grisar där bak. själv satt jag och drygade mig i telefon med Gullan av alla människor och jag tror han va jätteglad åt att spendera typ 40 minuter med mig i telefonen klockan fyra på morgonen när han började jobba klockan sex.. menmen, det är ju inte mitt problem. och elin mördade en igelkott. mm.. mördeska


Princess Sparkle och jakten på det rosa paketet

image102

midsommar blev sjukt kul som vi brukar säga. jag och sofia joinade vuxenfesten ute på pierinas med tipsprommenad (vi kom faktiskt tvåa!!), kubb (janne är världssämst) och jakten på det rosa paketet som gjorde alla galna. gin med jordgubbssaft är lite av världens bästa drink. not. sofia var till och med så vuxen att hon va med o snappsade, fast någon vidare snappsvisa bidrog hon inte med.

"min kompis sa till mig att jag skulle plocka sju vackra flickor och lägga under kudden och sen skulle jag drömma om blommor.
- det kanske blir lite svårare kennet
nej då, det är inga problem så länge Sandra är öppet"

gåta: en bonde har en räv, en kanin och ett kålhuvud som han måste skeppa (?) över till en annan ö, och kan bara ta en åt gången, men kan inte lämna räven med kaninen får då äter räven kaninen och inte heller kan han lämna kaninen med kålhuvudet för då äter ju kaninen det. så hur gör han?

annette: han skjuter rävjäveln och slänger kålhelvetet i sjön.

slommen

image101

sofia+jonna+anette = jättebäst på tipsprommenad

pink soceity 4life = jonna sofia madde

sleepover ok, hangover no. backdrunk? yes?

"jag sitter hääär och jag sjunger om ett... lööööv"

I går lärde vi oss att:

1. Jaje är en gänghora
2. Melina är jättebäst på att härma Per Gessle
3. Om man häller Rosenrot + järntabletter + panodil i pastavattnet blir makaronerna grå

festivalhäng



hultsfred jaa, sjukt kul hade vi jag och min gamle vapendragare elin. trots dåligt väder och trasiga bilar. jag känner mig inte så väldigt pepp på att skriva roliga saker just nu för en elak polis har gett mig TVÅTUSENFEMHUNDRA i fortkörningsböter så jag hatar ganska mycket just nu, men kolla in på dearest.blogg.se så kan ni läsa om det roliga. nu är jag så sjukligt sugen på att åka till roskilde. jag måste dit. okej jag har verkligen inte pengar, men tänk om jag dör om en månad och inte har gjort det? va tråkigt det skulle vara...

elvis vs nelson



jaha gott folk, då undrar jag bara vilken hund som är coolast? är det fjollan elvis med sitt diamanthalsband eller sportiga hunken nelson i sina äkta gucciglasögon?

lika som bär

image67image68

ja det här är alltså min vän sofia. och en get. man kan upptäcka ganska många likheter i deras beteende. nu tex sitter jag hemma hos sofia och hon är jättebakis. jag är pigg som en mört och har jättetråkigt.
image69
en mört.

hahaha sjukt kul

http://www.blocket.se/vi/12217596.htm?ca=18_s

en bror med en bil

image66

detta är alltså min lillebrors bil, min 18-åriga lillebrors bil! fan man är ju inte lite avundsjuk... inte för att det är nått fel på saaben (eller jo), den är ju faktiskt åxå röd...

en dag i en bil



i går va det roadtrip. jag, jossan, elin o sofia tillbringade ca 4 timmar i en bil utan att egentligen komma någonstans. bilen var alldeles för varm för en människa att vistas i och desutom va elin megabakis o otroligt gnällig. men vi hade trevligt ändå!

"när du vi kör förbi bron skulle vi svängt vänster innan den" - elin är jättebäst på vägbeskrivningar
"men jag kan köra. det gör inget om jag förlorar körkortet, jag har busskort" - jossan

innan vår underbara eftermiddag i bilen hade firade vi nationaldagen i stadsparken (sannas idé såklart), hur mysigt som helst.

och nu ska vi till madrid. eller?

elin o jonna på "möte"

stackars er, nu va de ju jättelänge sen jag skrev. jag skyller på elin. hon och jag har varit på "möte" idag och det tog huuuur lång tid som helst. tur att vi inte är barnsliga i alla fall och att en tolftedel är avklarad. sen kom en kille in till "mötesplatsen" som heter likadant som en av de fyra killarna i vår lågstadieklass, men det är inte oskar, adam eller nils. o pettan kom ju först i trean så det räknas ju inte riktigt.
för övrigt så har MADDE varit här i helgen, hur gutt som helst =) en bag-in-box-vin i väskan är aldrig fel som man brukar säga. så jävla gutt o ha henne här, synd för er som missade henne men hon kommer snart igen!
o ikväll va de visst tisdags-fest, så trevligt.

vad får jag göra?


RSS 2.0