grisfett

vi va i malmö i helgen. fast inte på det där sättet som gör att älgarna försvinner. och vi kan faktiskt inte svara på om det finns några malmökillar som är bra på gitarr för vi vet faktiskt inte. däremot var det en fjortis som råköttade (yes thats a word) min fot med sina fula klackar. im still in pain. men jävligt gutt va de! gratis pepsi är gott, särskilt om man råkar få stark sås i falafen. se för allt i världen till att inte få för mycket vin innanför västen/på nya jackan för då kan man lätt råka få både plastbestick o toapapper i byxorna.
sofia är stora morran. fast utan fetman. jag lagar skottskadan med ett plåster. eller så köper vi lite pappagodis.
sug på mina skor!

idag va ju en kul dag. tur i alla fall att jag inte spillde grisfett över hela golvet. gör inte det, det blir yberhalt ( jaa jag vet att yber stavas med prick-u men jag får inte till det)

image148 sommarfesten åre 06 haha jättebäst på att va gris. (alltså det är INTE jag)

aaaaelin. igen

elin: man kan faktiskt dö om man bryter nyckelbenet. eller det kanske va om man blev skjuten i nyckelbenet...

malmöööö

I try to be chill but you  so hit tghat im emelten wooohowww jason mrazz in our herta!!!! wooohow lilliopop! öovrölobvr I WONT HESITATE NNI MORE! malmöööööö! SKA JA SUGA PÅ DINA SKOR ELLER???? barfora e kul! elin e jätterykandes!!!look   in to your herta and you seeeee looove looove loooove! jason loooove! im yours!!! ska jag suga på dina skoar eller???? puuussss!

fantastic four in da M

image118
de bästa av vänner

elle the one and only

jag och sofia ligger i jossans soffa (vi är i malmö! wihiii) och diskuterar jesus lärljungar (?!).
 
elin: Tolv?! jag trodde jesus hade nio lärljungar.
         Men jag visste ju inte att det fanns TVÅ simon


sofia: men om man räknar dom blir det ju ändå bara elva!


elin: jaha... 


Rickard....

känns så jävla overkligt att du har åkt nu... kändes som om det blev ett ganska flummigt avsked med alla mitt uppe på scorett, men det kanske va bra...
hoppas du får det jättebäst i kina, fast ganska mycket hoppas jag att det blir tråkigt så du kommer hem igen. kommer sakna dig! älskar dig, du är världens bästa, pussokram din bea


kanske världens bästa djur

image144image145image146

geeeetmåååsräääv (sägs INTE med Rösten)

henning goes jason

herre min get vilken dag. hann sova två timmar i natt innan jag gick till jobbet där tiden släääpade sig fram. men i går va det kul! jättemånga människor i mamma evas lägenhet. och när henning tar fram gitarren och spelar I'm yours så är det ju nästan så man börjar gråta. nästan. men det är världens bästa låt. jasom mraz är jättebäst.

 obs! tappa inte makaroner i ett hushåll där det inte finns sopskyffel

vuxenstilen gör tyvärr ett kortare inhopp i kväll. igen. förlåt. men jag pallade inte Strand ikväll. mår fortfarande som ett gammalt kadaver + att det är storm ute. Jag sofia frida agnes o klara lagade mat o kollade på film. eller jag lagade mat, dom andra äter ju bara sina fåninga små mackor med massa krasse på typ. men Underbara älskade är ett bra filmtips, jag började tom gråta en skvätt, det du caisa nyberg! =)

och i morn är jag ledig, fan va skönt!! men som vanligt måste jag ju in o styra upp arbetet på scorett ett tag men det ska väl inte bli allt för krävande. pussokram

GHS - ITS


hejdå vuxenstilen kom aldrig mer tillbaks

ibland är det trevligt när folk sjunger på jobbet. när hanna går runt och sjunger maxis (eller om det nu är coops, skit samma) egenkomponerade låt "Två kundvagnar i bredd" är det INTE okej. något som heller inte är speciellt jätteokej är när jennie säger åt en av telenorkillarna att jag vill prata med honom och att han ska ge mig en blomma när jag kommer ut ur köket. resultatet av det blir att jag står och trycker i diskrummet tills nina tvingar ut mig i baren igen. och att jag blivit omdöpt till sonja känns ju också sådär jättebäst. jävla kolegor. nej ärligt talat dom är jättebäst, ingen sommar utan packis =)

och för övrigt vill jag bara meddela att jag är på rätt spår igen. i onsdags festade jag fast jag skulel upp tidigt o jobba o jag planerar att göra samma sak imorn. jag har inte riktigt själv kännt igen den här vuxna trötta stilen som tagit mig i besittande (?) den här sommaren men nu är jag tillbaka igen!

image137

från och med nu ska alla dagar vara såhär, skål!

spontanfest...

är alltid roligast.
i går tog jag min gamle get till vän sofia och i gemensam trupp skrålandes till den-där-låten-av-samma-artist-som-sjunger-one-three-hill-låten tog vi oss i saaben bort till didrik, fullt inställda på att vara tråkiga och sitta o dricka vatten när dom andra drack öl. men så blev det ju inte. didrik är inte sen att leta fram en vodkaflaska, direktinporterad från tyskland, och med hjälp av den gjorde sanna jättefina rosa drinkar till mig o sofia med små plastelefanter i. kvällen utvecklades till ett 90-talsdisco med Dj Diddan. plus en svampmasaker på verandan. man ska inte tugga på vita jättesvampar btw, dom smakar jättesämst.

image136

K-girls - the last stand

image132jossan. jossan gillar djur. wolverine är ju typ en varg eller nått och det är ju typ som en hund. dessutom äger jossan en skinnjacka. se likheten.

image133 elin. okej, storm=temperament=elin. plus halle barry=catwomen=elin. alla vägar leder till elin

image134 sofia anser sig vara så snabb att hon kan röra sig med ljusets hastighet mellan olika platser. sofia har vid upprepade tillfällen kallat sig själv The Teleporter. sofia ÄR kurt wagner

image135 men hallå, mystique är ju coolast. där har ni parallelen till mig.

norrländskt ska det vara

image131

det här är min coola vän johan. jag har fått vissa påpekningar att det bloggas för lite om den här mannen, så det här inlägget tillägnar jag åt dig johan! =) och flyttar du inte till hemsedal i vinter så dödar jag dig. pussokram skellefteå4life

och på tal om ingenting så va det Strand i går och det va faktiskt hur kul som helst. och jag har pratat med Daniel Breitholtz från idoljuryn. jag har tagit på hans huvud. jag är megacool ju.
och rickard the reidar johansson är jättebäst för han hämtade mig o caisa i natt, tack ska vi ha! och tack till stackars ramne o joppa som satt i bilen och lyssnade på vårt kackel ända från borgholm.

not so bad after all...



okej, Strand är faktiskt kul. när det är fint väder och roligt folk. tack elle för att du äntligen donat med bilderna =)

rickard don't go

image122

sluta åka till ditt dumma kinaland, du kommer ändå aldrig lära dig att äta med pinnar.

storstekarn - how I miss him

image121

hemsedal 08?

image119

ahahahahahaha, madde är jättebäst på paint
och sluta hacka dig in i min dator!!!!

the night from hell...

hade jag och sofia i söndags. eller bara bitvis, fast ändå. kvällen börjar med förfest, jättemånga människor i jacobs bil eftersom det regnar. men vi pimplar på rätt bra, i alla fall jag o elin så bilförfestandet har jag inte så mycket att klaga på.
sen skulle man in på strand, höll på att blåsa bort på vägen och kommer in o ser ut som om jag har en riskkvast på huvudet. härligt. närmsta timmen eller så gick ut på att para ihop elin med henning ilket gick ganska bra för jag o sofia är ganske smidige. under denna tiden hade vi faktiskt kul men sen var det stop på det....
vi ville åka hem, gick det? neej. borgholm by night i blåst, regn o kyla är INTE jättebäst. enda bussen hem går halv tre. klockan är tio i tolv. kalas. ringer reidar, ingen bil, ringer bratten, samma svar. vågar inte ringa ramne =). bestämmer oss för att gå tillbaka till strand. blir förföljda av ett pshyco. in på strand igen, hittar våra vänner som sitter och trycker/visar kärlek till varandra i ett hörn. gnäller. gnäller lite till. bestämmer att nu måste vi hem, kosta vad det kostar vill. hittar en bullfarbror utanför. han påstår att han ska ha 800 för att köra oss till kalmar... eeehh.. nej. 800, det är typ 2 nya klänningar, minst. eller jättemånga ostar. men han är snäll, vi får rabbatt, tack ska vi ha. Bullfarbron är jättekonstig. och dessutom heter männiksan Bert. hur fan kan man heta Bert?? han pratar gnällig norrköpingsdialket och frågar sofia om hon vill äta middag med honom. jag håller på att sprängas av skratttillbakahållning men sofia det arma lilla livet spelar med och säger att han gärna får hämta henne vid sju i morgon. men när vi närmar oss destination "lilla vita huset bredvid ängö pizzeria" får sofia lite panik och säger en annan adress så Bert inte ska se vart hon bor. nått telefonnummer får han inte heller av henne fast att han frågar så snällt. hon har kommit på att hon är kär i en annan. Bert frågar om hon inte kan tänka sig att vara lite otrogen men nehej du, svarar sofia, det är inte min melodi.

ja vi kom i alla fall hem till slut och i ren protest låg vi i sofforna hos sofia hela dagen i går, med undantag då vi gick till ängöaffären några gånger för att köpa mat. jaa såhär slutar våran saga, och vänta er aldrig mer att se oss ute.

image118 

Strand - the place NOT to be

en lördagskväll

kan man antingen

1. Gå ut

2. Ta en roadtrip till Nybro, svullefika på parkeringen utanför ÖB, förfölja en stackars gul bil med tillhörande chaufför, låtsats att alla på Ica är zoombies, åka hem, sagan om ringen-nörda sig till klockan fem på morgonen, äta pasta med soja/bara majs. jaa vi är jättekonstiga. GHS is the shit

vad ever hände med sommaren 2007? nu menar jag alltså vädermässigt. vi ska blåsa bort i borgholm i dag. jag o elle är jättebäst, nu ska alla med till Strand ändå =)

jonnyhacker

japp, de e ja de! bröt mig in hos fucky o ändrar lösenord, sånt kan jag! nee men maddi de va faktiskt inte meningen.
igår va de häng hos joppa i hans nya lägenhet där balkongen är huvudattraktionen.det e så trevligt att träffa dom små pojkarna *hurra hurra med rickard-röst*, det händer alldeles för sällan nu för tiden.
men sen skulle ju såklart sofia förstöra stämningen och börja yra om zombies i hissen o på gatorna och plötsligt var det zombies överallt, i hus, i bilar. alla såg ut att ligga på en tunna.

image115

jonnyrocker vs maddefucker

image114

nu har vi äntligen bokat valencia o flyg o dylikt! fan va skönt! och nu ska jag vara ledig (typ) i 6 dagar och det känns också jättebäst för då kan jag o min sofia ta saaben ner till madde som också är jättebäst!

inte lika jättebäst va kristins filmval för kvällen, Rosa the movie, seriöst du hittade den på barnavdelningen vad hade man förväntat sig. jag satt mest o fick ångest över filmen medans tanterna drack te. men man blev ändå lite glad för att man trots allt inte är 14 igen så nått bra blev det ju i alla fall. när Gud stänger en dörr öppnar han alltid ett fönster någonstans som Sofias chef alltid säger.

vi är jättebäst

tack sofia och rickard för att ni är världens bästa! GHS 4life =)

en kväll på Strand

image107

jag har alltså inte blivit deprimerad och börjat skära mig själv i armarna vilket man skulle kunna tro. nej nej, det är så här man ser ut när man har träffat johan henriksson på Strand. fast den här gången kan jag faktiskt inte skylla allt på honom, jag placerade mig faktiskt i taggbusken ganska mycket på egen hand.
innan kvällen spårade ur helt totalt hade vi faktiskt riktigt kul och da buzz är jättebäst. inte. men man kan ju stå längst fram o hoppa ändå, eller gå på toa i ett naturreservat, eller träffa gamla ayia napa folk i baren. ja herre min get. jag skyller allt på elin, johan och lite på jaje, mest för at han inte gillar ost.

tillägg: Johan är jättebästast i hela världen som fick agera förälder åt mig i går. tack tack tack du är jättebst =)

RSS 2.0