bring it nutfiller!

alltså om nån vinner över en i minigolf med ynka tre poäng kan det knappast räknas som seger. revansch i helgen. äventyrsgolfen. oh, it is soo on

en vecka och en dag kvar...

till HULTSFRED! nu ska vi bara dona husvagn, alt jättevarmtsupertält.
nu är biljetterna inköpta ialla fall av styrelseledamot Benny H!

Caisa

Hej Caisa

vojne vojne, magkramp och spasmer av skratt

varje gång jag tänker på det. haaahaaahaahaaa.

alltså benny ringde mig igår och så började vi prata om onsdagskvällen.
elin tog upp sekvensen då vi stod o sjöng (brölade) kareoke och frågade om jag kom ihåg kalles fina andrastämma på Heilo. jag blev otroligt irriterad på mig själv att jag inte kunde minnas detta som alldeles säkert hade varit en otroligt vacker uppvisning.
 i allafall, vi la på efter att jag informerat henne om att rigas och joeys dubbelgångare minsann springer runt i hagen utan o hälsa och återgick till att klappa kaxes öron eller va de va jag gjorde. MEN. DÅ. KOM. DET. ahahhahahaha FLASHBACK. Kalle, andrastämman, Heilo, hukandes och näsrynkandes av ansträngning. och det stackars paret som vi stängde in under TVn med vår brölande ring av sångkunskap. ojojoj jävlar i gatan, det här kommer kalle få höra.
 jag ringde honom naturligtvis direkt när jag kom på det när jag satt o krampade av skratt, men han tyckte tydligen inte att det va lika kul. o så tyckte han elin va ond som fick mig att minnas. dessutom tror han att elin är jinxen i gänget som fick sverige att åka ur em förra sommaren haha



instängt par FÖRLÅT haha

oh no he didn't!

"Vampyrstjärnan i True Blood, Stephen Moyer, går till attack mot sin blodsugande rival Robert Pattinson. Budskapet är klart: Du suger!

I en intervju med tidningen Marie Claire ger han inte bilden av att vara ett fan av flickfavoriten Pattinson.

- Han är en mes! Han är light-varianten av vampyrer, säger han till tidningen, enligt entertainmentwise.com"

haha "han är en mes" oooooow


nåa häliga daga i kalma

nu har dom åkt igen mina kära vänner =(
det här med långdistansförhållande med sina vänner är inte att föredra, nej minsann.
väldigt kul har det varit att ha dom här i alla fall =) i onsdags blev det öl i parken, gittarspel a la bratty och kareoke på o'learys! ser från fotodokumentation att elin även slängde fram trumman!
igår va en alldeles förträffligt slö dag med fatcamp in reverse, det här med pizza till frukost är alltid gutt. idag känner jag mig som en badboll ungefär...
Gjorde ny tatuering i onsdags också, väldigt nöjd med den och den 3e augusti kommer fortsättningen!


Her bor Bent og Bents far



en underbar antifyrverkerikampanj på det vackraste av språl

"annars blir jag jätteförbannad"

citat från dryg stockholmscampare som vill beställa DN till varje morgon. munterrrgök.
pappa har idag upplyst mig om att det är 186 dagar kvar till julafton och att ellos har skickat ut sin vinterkatalog. muntergök 2 =)

midsommarafton blev en lugn historia, (då jag började klockan halv åtta i morse...) i det ramnebrinkska huset med grillad korv, jordgubbar och sopranos utmärkt =)


att skriva cv är det bästa jag vet

och det var en stor lögn. jag hatar det faktiskt. man ska inte använda så stora ord som hata om man inte menar det säger min vän madeliene, men jag menar det. sitta här o va självgod och säga hur bra man är på att hantera stress. halloooo. och utanför är det typ storm. jag som hade tänkt ut och åka longboard. lära mig att stanna på ett smidigt sätt istället för att hysteriskt slänga mig av brädan när jag anser att det går för fort.

meeen. nått som är väldigt trevligt är att jag fått tatueringstid redan på onsdag! =)
och. JAG SKA TILL HULTSFRED!!! haha det kommer jag kunna leva på. tills hultsfred är slut i alla fall. =)

AAAAWAAAAAHAHAHAAAIIIIIIWIEEEEEEEE!!!!

JAG SKA TILL HULTSFRED!!!!!!!!!!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!

trodde aldrig detta skulle hända, nu är det på rikitgt bästa sommaren ever =)



och jag skå få se the killers!!!!! blandade jättehopp av glädje!!!!! en värld full med rotmos och kärlek!

Sweet Hagen

dagen har till största delen inneburit att roat titta på när niklas har försökt instalera nån form av ringklockeanordning så man ska höra in på kontoret när det är folk i gatuköket. det funkade inte alls."nej det tror väl faaan det att det inte ska funka,  mutter mutter mutter" =)
åsa va inte där så mycket idag, för hon har ett jobb till, som niklas referar till som "hennes hobby" haha

tog mod till mig idag och ringde o frågade om tatueringstid yeeey, väntar svar i morn!
och jag tänker inte ens skriva nånting om vad jag kanske kommer känna i morn efter klockan två. förhoppningar har börjat formas, men nu ska vi ta det lugnt, inget är klart än...

och from nu är det Holy Mondays som gäller. idag hände det äntligen. första avsnittet på säsong två av true blood. måndagar ska hädanefter vigas åt true blood. och då får man äta hur mycket man vill.



OKEJ KÄNN IN DENNA. när jag letar true blodd bild kommer en bild upp som publicerats på en blogg som heter... BRIEOST.BLOGG.SE!! måste undersöka vem denna människa är!

har ju glömt bästa nyheten av alla

MARIE KOMMER HIT!! OCH HOPPAS HOPPAS HOPPAS MADDE MED! =)
nästa vecka wie =)
är dock förberedd på att det kommer uppstå väldigt mycket komplikationer med språken då mina kära pojkar här hemma inte förstår norska, vilket betyder att dom absolut inte kommer förstå maries danksa. men hon är van!
det kommer bli som dom där stunderna i Barcelona när sandra och marie försökte kommunicera.

vi spelar nått slags spel. sandra ställer en fråga, marie svarar:
Marie: Jeg tror det är noen som snakker styggt (stavning?? =))
Sandra: Alltså sa hon banan??
Marie upprepar
Sandra: Alltså nu tyckte jag hon sa curryssås.
Marie upprepar igen
Sandra: Jahaaaa, krukväxt.

eller

Marie: Sandra, må jeg få ett stykke baguette?
Sandra: Men marie, det finns inget mer ris. Riset är slut.

osv, osv, osv....


kära berit-syster

idag har jag och ramne varit väldans effektiva med vårt longboardtränande. vi har tränat i varierande miljöer; färjestaden, tegelviken samt vid pierinas. vi har även testat olika stilar. tex att sitta på brädan istället, eller att ligga på mage. jag rekomenderar magåkning framför sittandet. på onsdag, då du. då ska vi ut och göra bremelyckan osäker.
tänk nu på fler namnförslag till vår förnäma krets tills du återkommer. jag ska ta väl hand om Hagen i din frånvaro.
Goder Natt!

Kollektivtrafik - så himlans lövley

Igår kom jag hem efter ett par dagars vistelse i Tryzzle. herre. min. je. vilken trevlig buss- och tågresa.
och kom inte o säg att detta är typsikt mig för det är faktiskt inte mitt fel att det blev som det blev. det mesta i alla fall..
det hela börjar med att jag ska ta tåget från kalmar klockan fem på morgonen. kommer till stationen tio i. ska ta upp min biljett i mobilen då jag upptäcker att det jag trodde va min mobiltelefon var ett tuggummipaket. slänger mig i bilen och tror i nått förvirrat tillstånd att jag faktiskt ska hinna hem och tillbaka på 10 minuter, vilket jag givetvis inte gör då farbror polisen okuperar vägarna.

min underbart snälla janne hoppar då i sin bil endast iförd en badrock och erbjuder sig att köra till nybro i expressfart. vi inser en bit på vägen att vi aldrig kommer hinna ikapp tåget i nybro. snälla janne kör enda till emmaboda. på typ 20 minuter. hinner precis hoppa på tåget.

kommer till göteborg, vänta 1,5 h på bussen till oslo. bussen till oslo blir givetvis stoppad i tullen, det brukar den bli, men den här gången var det en utmärkt smart människa som tyckte att det verkade som en bra idé att ta med sig lite hasch på bussen. efter 40 minuters letande i väskor o ut och inspringande på bussen kunde vi åka. missar bussen till trysil. vänta 2 h på Helvetet På Jorden - Oslo Bussterminal. Är äntligen i trysil vid åtta. 15 h senare.


jaha. hemresa lördag. trysilbussen kommer inte klockan sju då den ska. den är 30 min försenad vilket betyder att jag med största sannolikhet kommer missa bussen från oslo till göteborg. pingo ringer sin stackars pappa på sin enda lediga dag på veckan och han kommer i ilfart för att köra mig till elverum för att ta en annan buss till oslo. kommer fram, busschauffören tror att den hinner till oslo till elva. splendid. sitter och är nervös hela resan. missar jag bussen i oslo så missar jag mitt tåg i göteborg och då kommer jag inte hem. 10 min innan oslo blir bussen jag sitter på omkörd av den 30 minuter försenade trysilexpressen som jag skulle åkt med från början. hinner till oslo med 3 minuters marginal.

under resans gång har jag även lyckats dra in mina föräldrar, vänner samt pappas kompis Lars i något slags räddningsprojekt om jag skulle missat bussen. En hel massa samtal senare och irriterade blickar från mina trötta medpassagerare har jag meddelat alla att jag kommit med bussen och att faran är över.
kommer till göteborg. upptäcker att jag har råkat radera min mobilbiljett. får stå i kö i 20 minuter för att få en biljett.
en timma senare är det dags att fara. jag har fått plats vid ett bord där de andra tre platserna upptas av skrikiga tjejer i 13-åråldern som hade varit på liseberg och satt o skrek i 4 h.

men sen kom riddare rämn to the rescue och sen även kammarjungfru hilding så framåt kvällen kändes det bra igen. och jag fick ju i alla fall träffa min pojkvän i hela tre dagar... nej nu ska vi va glada! i da regnar det i alla fall inte. än.


moget uppförande

hahaha vad vi är roliga. jag o ramne har satt upp bilder på kevin spacey överallt i joppas lägenhet. hittils har han bara hittat 8. dom som inte vet varför det är så kul med kevin spacey får helt enkelt låta bli att veta det. fast jag tror nog att världen vet snart...


födelsedagsbarn!



mycket pingo här just nu men idag fyller han 28, tro det eller ej =) grattis älskling!!
i morn ses vi igen, 13 h buss är BARA kul, ha. jag ska ta med mig allt man kan roa sig med. datorn, böcker MAT tidningar mat mat mat. jag gillar mat.



det regnar inte det regnar inte!

igår köpte jag en longboard =) som jag nu försöker lära mig att åka på. det går faktiskt inte helt dåligt!
satt hela dan i går och väntade på att det skulle sluta regna, till ingen som helst nytta. och eftersom den kära saaben inte har några funderande  vindrutetorkare så fick jag skumpa runt i en stor minibuss. fast det va faktiskt ganska kul. snackade nyss med bullen, funderar lite på att dra till arvikafestivalen nu när det inte kan bli nått hultsfred..
 blablabla, nu är det maaat!


alltså fy fan.

vad jag mår dåligt. runevin NOT ftw. trodde klockan va två. fick en jättechock när jag upptäcker att klockan va halv åtta. vad hände här då?? gårdagen är lite dimmig. har jätteont i mina sittknölar och jag tror cykeltur på "lånad" cykel med rämn som chaufför har lite med saken att göra. nått minne av ett möte med herr svensson. han hade glasögon. och rickard hade tappat sin cykel. vart tog elin vägen? livets mysterier. nu ska jag kolla på edward cullen för han glittrar så fint. ha.

min mäd



åker snart ifrån mig =(
förhoppningsvis kommer både hon och julle inom en snar framtid på att dom hellre vill bo i oslo. det tror jag.
i mitt huvud rullar just nu den där fina låten som jag och marie sjöng för madde så hon blev ytterligare lite mer stressad när vi stod o väntade på henne. madeleine-madeleine-madeleine-madeleine, madeleiene-madeleine-madeleiene-madeleine, madeleine-madeleine-madeleine-madeleine, madeleeeeeeeeeeeine-madeleine-madeleine!

att svettas i grupp





onsdagsöl och bastu. mycket joppa flashar musklerna =) elin fick ett jättefint brännmärke. jag och elin är jättebäst på apatisk-pingis. sitt-pingis gick inte riktigt lika bra...

igår va jag, elin o ramne nelsonvakt. jag fick testa elins longboard, en sån kommer vara förstaprioritet att införskaffa så fort jag får lön. för jag o elin ska träna i sommar, för vi ska åka till barca =)
och om det är någon som frågar varfö´r vi har så slitna vänsterskor så är det ju för att vi bromsar med den foten. hallå.

living in fear...

jag och ramne har börjat kolla på en väldigt konstig men bra serie om kvällarna, nämligen true blood. eftersom denna utmärkta serie handlar om våra kära vänner vampyrerna samt att en av mina bästa kvalitéer är att sitta och skrämma upp mig själv, så blir alltid min hemfärd från ön något hemskt otrevligt.
jag sitter hela tiden och inbillar mig att det sitter en liten vampis i baksätet som närsomhelst ska hugga tag i min hals med sina fangs. när jag väl kommer hem har jag skrämt upp mig själv så pass mycket att jag är så pigg att jag inte kan somna. så jag har typ 3 h sömn per natt - lätt värt! =) men nu är det bara två avsnitt kvar...



allas vår vän alexander, svensk vampysboss

the return of the Benny!



idag kommer eeeeliiiin hem till sunset Kalmarad! inte för att jag får träffa henne just idag kanske eftersom den arma kvinnan tyckte att det verkade vara en bra idé att ta ett så sent tåg som möjligt. eller buss eller vad det nu är hon ska skumpa runt på. men i morgon, då är det bastu och öl på the big T!

jaha annars skiner solen och här sitter jag på jobbet och är blek. jaja, det där kommer ju fixa sig snart eftersom ramne har anordnat crocketturnering i sommar i hans trädgård, bra intiativ där ramne, drivkraftigt!
men alltså det där med att få med alla till robertos kan bli svårt, jag förstår inte varför du så gärna vill sitta där?

Lövley Färjestaden by night =)



RSS 2.0