gångmarsch

alltså det är så kallt. (jag tänker alltid den meningen med madde-röst, assiioo de E SÅ kiallt) förresten så har vi fått en ny skåning att mobba här nu, stackars therese har tagit över efter madde. iallafall så är det långkalsong o raggstrumpa på. häromdagen när vi skulle till niklas så var det bilar som kom från fjället som hade några cm snö på motorhuven. det är ju september??
VI HAR FÅTT INTERNET NU!! så jävla gutt. nu kommer vi bli riktiga nördar.
och ikväll ska man bli utdragen på den där powerwalkstenden som härjar på jobbet. Ina och isabelle var ute igår. jag skulle följt med. men jag åkte till jessica och spelade guitar hero istället. det är också motion. men idag kan jag inte slingra mig undan. usch. det är kallt. jag mår lite illa när jag tänker på det. undra vad jag kan hitta på för ursäkt så jag ska få slippa...?

sol i sinne

och ute också faktiskt! jaha vad hænder nu då... førra lørdagen var det stor fødelsedagsfest før bullen, hela vår lægenhet va invaderad med mænniskor, folk satt øverallt, tom i duschen. riktigt kul var det førra helgen! sara o felicia va uppe o hælsade på så på fredagen var det brudfest hos jessica.
iveckan har det varit mycket idol-hæng, trysils calle-fanclub =) jag hoppas att alla som såg røstade på honom igår och inte den andra!!
annars hænger jag på jobbet just nu, væntar på att få sluta så jag kan sitta i solen och dricka kaffe. ja nej men det va væl det før nu heej





hon snygg-madde

påpekar att jag inte ær bra på att blogga. bara før att hon spurtbloggat tre inlægg på rad.
nu gør jag det. madeleeeine. som jag saknar som en vante i stormen.
kændes ju ændå kul før henne att hon skulle ligga på stranden idag nær jag pratade med henne då jag var på væg till jobbet. att glædjas åt andra ær kul. men nu ska jag sluta snart. ska va lite mer seriøsbloggande i morn før då ær det enda som står på schemat idol-kvæll hos the jessicas, och sen jobb så klart, fast inte førræn elva på kvællen. så tjopp tjohej!

fina fisken. som elin brukar sæga

calle ær så grym!! før er som inte såg idol ivkæll och såg det med egna øgon! så va han det iallafall!
har bara kunnat se en snutt hær på intrawebben som pingo envisas med att kalla det (ja, han ær jævligt modern=)), så ska se det hela i morn!

annars ær jag ledig inte en enda dag den hær veckan, men pengar ær trevligt som vi brukar sæga!
har varit på puben o jobbat igår, ska jobba dær på lørdag också.. længtar till sæsongen drar igång på allvar så man kan børja åka snowboard!
va o kollade på en lægenhet till erik igår med, han flyttar upp om mindre æn en månad, yeey. lægenheten va sådær på grænsen mellan cool o førskræcklig =) det ær bar med spegelvægg och skinnklædsel på dørrarna =)

har børjat komma igång med skolan också, kænde lite nær jag børjade att jag tagit mig lite vatten øver huvudet men nu ær det faktiskt intressant! bortsett från att værldens størsta besserwiesser (hmm stav?) ær med i samma diskissionsgrupp som jag. orka med jobbiga mænniskor, nej tack.

men iallafall. nu ær det bara dryga timmen kvar på jobb! sen ska jag soooova. tills jag ska upp o jobba i morn =) tjohej puss hej

jæsp.

jag ær trøtt. andra nattvakten i rad nu.. men imorn ær jag ledig, då står utgång på schemat tror jag bestæmt!
idag har jag o bullen gjort nått så hurtigt som att først gå uppe på fjællet, kænde mig lite som maria i sound of music. synd att sångrøsten sviker en..
och sen har vi faktiskt varit ute och sprungit, håll i hatten! efteråt satt båda två på verandan med svettningar och illamående, men vi kænde oss en del duktiga =) vi firade det hela med att trycka i oss en massa tacos.
nu ska jag nog sætta igång lite scrubs hær!

RSS 2.0