JAG HAR FÅTT TATTUERINGSTID!!!

22 AUG. WIIIIEEEE. he.

kinespraoen och den sura bartendern

igår va de utgång igen. naturligtvis hängde vi på o'learys. lite av vårt stammisställe nu för tiden.
jag och elin blev jagade av en jättesur bartender. idag funderade vi lite på varför hon jagade oss och varför hon va så hiskeligt sur.
jag tror att det kan vara för att vi gick ut genom en branddörr som det stod "FÅR EJ ÖPPNAS" på.
janne berättade nyss att triator har installerat larm där så när nån öppnar branddörren så börjar det tjuta i baren.
sen kan det va för att vi tog med oss våra öl ut på gatan. för jag har för mig att hon mumlade nått om öl som inte får tas med. i morse hittade jag även ett gigantiskt ölglas i väskan som det stod o'learys på. snattisnatti. 



va bara tvungen att sno denna från elin. här praoar jag hos herr kines. han blev inte så glad för att jag tog hans stol så min praktik blev kortvarig.

storsmygarn

ramne. har gått o tattuerat sig i smyg. före mig! nu jävlar. ska det ske.

någon har fått något om bakfoten


"hellre tjock och glad än full och smal" säger mamma och jannes granne ann (givetvis själv tjock som en träskpadda)

men va?? man är väl glad när man är full? är man dessutom smal på det kan man ju passa på att va glad för det på samma gång.

Jag vill också ha två tama alligatorer



Nero och Brutus. så himlans fina.

Igår va det disneykväll. lite halvtam insats av mig och jocke som somnade halvägs in i den tredje filmen, Bernard och Bianca, där dessa två utmärkta jätteödlor spelar varsin biroll.
Ramne däremot höll sig så klart vaken till the end.
Nu har vi sett Alladin, Skönheten & Odjuret och Bernard och Bianca.
Nästa gång blir det aristocats, lejonkungen och lilla sjöjungfrun. 
VHS alltså... vem behöver dvd? dom går ju bara sönder.

det hemliga meddelandet

idag hade jag ingen som helst motivation till att va trevlig mot kunderna.
jag vet inte vart den tog vägen. jag hatade alla. tänkte "faaan" så fort jag hörde det fasansfulla ljudet av någon som klampar med sina fula semesterskor på plåtrampen.
jag ville ju bara sitta på min stol och läsa moore i min ensamhet.
var på väg att börja hetsäta igen när Ramne uppenbarar sig som en räddande ängel. meen. den räddande ängelns gloria föll snabbt på sne, om inte helt av faktiskt. tydligen va världens mest lutande hund viktigare än att sällskapa sin vän. suuuuck.

men. rätt som det är där jag sittar i mitt rent av calle-lundqvistiga humör får jag se något i ögonvrån. någonting försöker ta sig ut ur ventilationshålet. något långt och vitt pressar sig sakta ut och när de landar på golvet ser jag att det är ett hemligt meddelande. från Någon Bakom Väggen.
det står: Hejsan. hur mår du? jag mår utmärkt. vilken är din favoritfärg?
jag har besvarat lappen, ställt en motfråga och tryckt tillbaka lappen på andra sidan. jag väntar nu med spänning vad som kommer hända i morn.


vissa i gänget anstränger sig lite mer än andra



sofia och jag ligger i soffan o kollar va dr phil har att säga om livet när joppa o jocke springer victorialoppet. expertkommentator ramne är på plats i borgholm så att vi kan följa det hela från vår vilsamma position.

här ser vi dagens hjältar. dessa hunkarna på bilden ovan har nämligen släpat sina arma kroppar hela 9 km idag.
joppa, vi diskuterade saken med janne idag igen och hans reaktion va 1. fan va snabbt. 2. är det han på nea? tror du inte han vill börja jobba på triator istället? vi kan behöva honom på innebandyn på torsdagar.
du kan ju tänka på det gnisti =)
jocke. janne frågade inte om du vill jobba på triator men jag och sofia tycker att du är hemskt duktig ändå. guldstjärna med guld både fram och bak till dig!

It's a moo-point

It's like a cow's oppinion. it dosen't mean anything. It's moo.


att inte lära sig av sina misstag

efter den där mintu-incidenten som hände mig och johan förra året på Strand så lovade jag mig själv att ALDRIG mer dricka mintu. det höll extakt ett år ungefär. i söndags va det mitt första och enda strand för denna sommaren och jag och elin har tjatat och gnatat på folk så att alla verkligen följde med på vårt enda strandbesök.
och vad händer? jo. jag och sofia köper mintu. sofia hittade fyra kvitton och jag antar att jag är skyldig till två utav dom.
resultatet av detta är att jag inte har ett enda minne från strand, träffar min lillebror när världens bästa ramne försöker halv-släp-bära-mig hem eftersom jag inte klarar det speciellt bra själv, samt att jag tappar ännu en mobiltelefon. bra där.


jaha. jag har gjort det igen...


jag har förstört ännu en mobil.
jag har lagt den i en burk med hårinpackning.
om ni ringer måste ni skrika allt va ni är värda för det hörs nästan ingenting. men gott luktar den.


ett irriterat inlägg i den solskensfyllda vardagen

idag va ingenting som vanligt. jag fick faktiskt slita mina leder på riktigt på arbetet i dag. när jag gick där som bäst i mitt sävliga tempo så kommer det in nått rödklätt med en verktygslåda och säger att han minsann ska laga kylar.
så som om det inte fanns nån morgondag river han ut allt. allt som jag för ungefär fem minuter sen fyllt på. han ställer 39876 flaskor på golvet, drar åt nån skruv och lämnar mig. ja-haa. men inte innan han hinner ge mig en lång förklaring om coca-cola-kylars utvecklingsbrister. HOPPLÖSA KARL. JAG BRYR MIG INTE OM DET. nu kanske jag låter lite agro här men det är hans fel att jag nu dras med en smärre nackskada.

när jag änså är inne på saker som irriterar mig så vänder jag mig till DIG, JASON MRAZ - HOPPLÖSA KARL NR 2! underbart bra idé att göra världens bästa låt och sen typ 2 år senare göra en värdelös ny "mer-trallvänlig-radio-version" som är så dålig att klockorna stannar. jag HATAR den. och den spelas heeela tiden. idag tex, när jag körde från jobbet, så va DU PÅ TRE STATIONER SAMTIDIGT! med din värdelösa låt. jag tvingades lyssna på sveriges radio p4 med GUNNAR SWÄRD. usch.

ja annars är jag glad som en och annan lärka. fast än elin totalt ignorerade min existens då hon anlände till arbetet idag. jag tror hon är lite svartsjuk eftersom gatuköksmannen är inne hos mig typ 3 ggr per dag men aldrig hos henne. HALLÅ DET ÄR INTE MITT FEL.


och till sist, grattis på namnsdagen, calle-pappa!


puss och hej

Tjörnarpsbuss

jaha. nu har det flugit in en nattfjäril här i mitt rum. sån onödig varelse. lite som ett skämt. flaxa runt och va brun. inte ens nått att se på.
ja jag har förresten pojkvän nu. lilljohan har frågat chans och jag sa ja. vi ska flytta till Järpen och fem barn. johan ska skaffa värsta jobbet och stor mustasch. perfekt.

nyss blev jag glad för jag kom på att vi träffade theodor B i lördags. faan-va-gutt-att-han-va-där!

nej nu ska jag sova. för jag ska upp och jobba i morn. jag arbetar nästan lika hårt som jocke. slitaget på lederna är påtagligt.



jag la upp en bild på en get här för det är så tråkigt med inlägg utan bilder.


nu blir det fatcamp




att lida av smygtjockishet är ju inte så kul. så nu drar jag på fatcamp. hemma hos mig själv.

everybody wants to be a cat...

det är en skön låt, den lyssnade vi på igår, eller i morse rättare sagt. på nån slags naken-efterfest hos systrana hilding. men vem vill egentligen va en katt när man kan va mig som har lite utav väärldens bästaste vänner.




(eftersom jag inte har nån egen kamera snor jag andras bilder)

jag vaknar i morse och inser genast att jag inte är hemma. jag är hos elin och sara. konstaterar att det ligger nån orörlig hög bredvid mig. vänder lite på mig och konstaterar (igen liksom) lättat (?) att det är ramne.
men varför ligger jag här i lånade trosor och t-shirt? hmm...

flashbacks från en gruppdusch börjar ta form, avspolning av småleriga kroppar...
sen kommer jag ihåg. jag, elin, ramne och jocke skuttar fram i ösregnet runt tresnåret på väg hem från staden och hoppar glatt i varenda vattenpöl vi ser för det tyckte vi verkade vara en bra idé.
nånstans utanför systrarna hildings mansion berättar jag för jocke att jag minsann brukade bada i dom stora regnpölarna när jag var liten. jocke berättar tillbaka att han aldrig har gjort det och sen är det nån tredje som tycker att det ska vi absolut testa på allesammans.
jag hade gett rätt mycket för att få vara en förbipasserande då. där sitter fyra idioter utan kläder i en stor lerpöl och plaskar vatten på varandra klockan tre på morgonen.

det var inte lika kul i morse när man skulle gå hem i sina blöta kläder och klaffsande skor men jag släpade mig ändå hem med ett leende och kärlek i min aträrpump till mina dampvänner lyssnandes på everybody wants to be a cat.

gud bevare mig väl vad jag bloggar idag

men man får ju passa på när man har internet.

jag känner bara att jag på något sätt vill tacka Kaxe. man blir så glad när man tänker på honom.



kaxe - king of the island


och ett tack till hildingkvinnan d.ä, mitt rotmos i stormen.

god natt!

ursäkta mig dexter, tycker du att du själv är trevlig när du skriver så här??

"Målet är iaf att knäcka min ärkefiende Jonnas blogg över dagliga läsare. Tänker inte länka till henne eftersom jag inte vill att ni ska tumla runt där när tristessen över att inget göra sveper över er precis som de just gjort för mig. Där av skapades denna sida"



norrlands egna charmtroll, vad hade jag gjort utan all denna kärlek i mitt liv?

jag har träffat den manliga motsvarigheten till mig och dig elin!

sitter på jobbet och överhör ett samtal. ganska svårt att undvika när dom sitter och halvskriker till varandra tvärsöver hela lokalen. och det låter precis som om det hade varit en av min och elins tjatgnatdiskussioner om saker som totalt saknar mening att diskutera

-duuuuu
-jaaa
-jag har köpt nytt tuggummi
-jaha
(jätte svengelska) - fårest fruit tvist
-va?
(försöker igen med jätteöverdriven engelska) - fååååreeest frooouuuuiiit toooouuuuiiiiist
-vadå typ hallon?
-ja men typ. ja, skogsfrukt. vill du ha?
-nej. jag gillar inte hallon
-meeen. det är ju inte BARA hallon. kanske blåbär eller nått också.
-JAG VILL INTE HA DITT TUGGUMMI!
-nehe men STRUNT i det då

ca 5 min senare, ombytta roller

-duu
-jaa
-kan du hämta kaffe till mig?
-nej
-meh. du sitter ju mycke närmre kaffeautomaten
-men jag vill ju inte ens ha nått kaffe själv. dessutom blir det ju ändå längre för mig om jag ska gå bort till dig med kaffet och sen tillbaka. du får hämta ditt kaffe själv.
-jaha. tack för ingenting.



bjäbbbjäbbbjäbb


att deltidsarbeta på ett vuxendagis

vissa dagar, då jag har ledigt från Hagen, hjälper jag till på triator. mina arbetsuppgifter är lite allt möjligt, och då menar jag verkligen allt möjligt.
idag vid halv-tre-fikat sitter jag, mamma och isa-lill ute i solen och dricker kaffe. plötsligt lutar sig isa-lill abnormalt nära mammas ansikte. - men nittan, DU HAR JU MUSTASCH!
- VAAA?? va säger du?? mamma lutar sig närmare isa-lill. - det har ju du med!
-VAA?? har jag??
varpå båda springer in för att kolla på de obefintliga fjunen (som är helt omöjliga att se om man inte står ungefär två cm från dom) i badrumsspegeln.
-NÄÄÄÄEEEE! JOOOOONNAAAAA???? hur får man bort sånt här???
-hmm... nu har ju jag aldrig lidit av generande hårväxt i ansiktet, men jag tror bestämt att dom har små vaxremsor för sånna här ändamål på HM.
-OK, släpp vad du gör. åk till HM. NU. köp remsor!!

sådär ja, en liten tripp till staden. utmärkt.


Dexter till klockan fyra på morgonen



är alltid gutt. bra jobbat av mig och ramne tycker jag. fast ramne var vek och föll för sömnen runt femsnåret.


byske havsbad & camping vs hagapark



byskes hoppkudde, ensamt barn med fula strumpor


haga parks hoppkudde, massa barn med fina kläder leker tillsammans


i en liten by så långt upp i sverige man kan komma bor en person som tror att det finns en femstjärning camping där han bor. uppenbarligen har dom aldrig sett haga park.





Du ska veta att jag saknar dig... lallalaaa... det finns bilder som aldrig suddaaas ut!



aa den där tomas ledin är en fin man. en annan fin varelse är madeleine (syns här på bild med sin nykteristvän jonna), som jag saknar i mitt arma bondehjärta. men snart kommer hon förhoppningsvis hit! det tycker jag är jättebäst!

RSS 2.0