återigen gryr dagen lalala

klockan är halv tre. just hemkommen från ön. jag har druckit för mycket. cola alltså. ramne är vek. vi får se i morgon.
what to do what to do? är det varm mjölk man ska dricka när man inte blir trött? varför det? så mycket frågor


alla har barn i bromölla

det säger håkan. och han vet, för han har varit där. och druckit sprit. håkan kan dricka jättemycket. håkan kan dricka en hel flaska vodka utan att det märks säger folk, bla elin. och på tal om elin så kommer hon hem på tisdag!!! blandade småhopp av glädje =)
 men på tal om barn. vet att min benny har varit inne på samma spår, men vad händer med folk? alla i vår ålder skaffar barn runt omkring. och hus. och hund. och gifter sig. men mest barn. håll i ballongen.
fast lite vuxenpoäng på mig också till hösten. jag ska liksom flytta ihop med nån. med en man. jösses i bananen. =)

nu är det snart dags att flaxa över bron till rhino, min bästaste hornpanna.

 rickard städar barcalägenhet. vilket inte har med nånting att göra

tillbaka från världens bästa stad



alltså jag vill bo där. jag vill jag vill jag vill. världens bästa stad. och kul har vi haft!
håll då fast i pommes fritten!

seriöst vill haaa


mystisk ramnebloggare

alltså hemtelefonen är ju djävulens påfund. nu är det någon envis människa som har ringt här i säkert fem minuter utan uppehåll. funderar lite på att gå upp och dra ut sladden men om jag ändå reser mig så kan jag ju lika gärna svara i telefonen och det orkar jag inte.

gårdagskvällen spenderades hos allas vår ramne med reaper och kanelbullar som ramnes mormor/farmor har gjort. (vem av dom är det som är tatueringshataren?)
ramnes syster ida har för övrigt köpt världens sötaste hund, som lätt gillar mig mer än ramne. kaxe verkade måttligt road... =)

för övrigt så är det något som måste uppklaras här. någon har startat en blogg om ramne och ramne tror att det är jag. eller elin. sak samma, vi är ju lite av samma skrot och korn.
jag va helt säker på att det va jocke, men han vägrar erkänna. någon vill ju uppenbarligen att det ska se ut som att det är jag och elin (elin är det du??). någon vill skapa splittringar... vem är du?? ramne, är det du själv?



alltså det är inte vi. iallafall inte jag

jaha...nurå??

jaha då va man hemma igen. ett regnigt kalmar va ju inte speciellt kul att komma hem till men det va väldans trevligt att se rääämn igen! och en snabbvisit hos elin och henning i götet hann jag med!
jag är ganska trött på det här med att åka buss.. tåg.. spårvagn.. och sj kan gå och dra nått gammalt över sig som min mormor skulle ha sagt. signalfel i växjö. sitta still i 1,5 h. KUUUUL.
men på lördag är det dags igen. att åka tåg alltså. då ska jag till marie i köpenhamn och på söndag drar vi till barca! gutt.
sen får man väl ge sig ut på långtur igen, varför ska trysil ligga så fantastiskt långt bort??
nu är det snart mat con la familia och sen ska jag hänga med rämn och joppis. en liten glädjedans på den hepphepp!

och här kan man va





ramne. räääämn. miiiii

RSS 2.0