bloggiblogg

jag bloggar bara när det är tuvhäng. för här finns internet. och kärlek. idag ska vi äte ungspannkaka med korv som gick ut i december, härliga sässongsliv =)
känner att mina blogginlägg nuförtiden är väldigt meningsfulla, men i alla fall, så här är det, caisa har flyttat in i en liten liten stuga. det kanske jag redan har skrivit. där är det i alla fall mysigt. har bosatt mig där lite senaste veckan. dom har tv med kanaler vilket vi inte har hemma, där kan man kolla på america got talent och hotell ceasar. det är bra grejer.
så nu får det va nog, uppdaterar mer när jag inte är hungrig pusspuss!

I Tuv har man det bra...

här får man negerdeg i en skål med sked. jag och madde blev kidnappade efter kvällåkningen av herr carl och tjockis-emil men vi frodas och har det bra.
johan löfström är den bästaste i hela världen. fast han ligger och kvider som en liten grisknoe i soffan.

HEJ HEJ

hej hej

det här med internet i huset va ju inget att va glad för för nu är det borta. nu måsta man slääpa sig ner ända till cafeen för lite internet, och hur ofta orkar man det?? nej inte speciellt ofta. men nu är jag och madde här i alla fall och dricker öl mitt på blanka eftermiddagen.
i alla fall. livet leker vidare. jag och min partner calle lundqvisten är bästa teamet uppe i bergen. lite mobbing, trakasserier och misshandel är sånt man får leva med på jobbet tydligen.
annars hänger vi ute och "shejkar ass" som madde säger. loftet i måndags, calle va fullast i heela världen.
snart elin är det dags att dra fram dina horkläder! och du, jag bor med folk som säger skapligt =)





RSS 2.0