man måste älska moore

"Shia LeBeof  är så där påtagligt ful så man bara sitter och hoppas att Megatron ska mula honom i ansiktet med ett bilvrak" hahaha recention av Transformers 2

nu har jag kommit hem från min 12,5 h långa arbetsdag, det va faktiskt inte så farligt som väntat! men det är det ju aldrig. det är därför det är bra att va som jag o alltid tro att saker ska bli jättedåliga för då blir man ju så glad när dom inte är det =) så kommer det folk (nått som madde skulle kunna säga faktiskt) "att kunna glädjas innan är halva nöjet". men sluta. då blir det ju bara besvikelse o elände.
I alla fall så hade jag ju äran att sällskapas av nöt-ramne på sluttampen och eftersom vi inte setts sen typ i måndags (HÅLL I HATTEN) så va det ett kärt återseende. eftersom vi är gifta i smyg.


nej men lille sadam!

drömde ändå igår natt att jag hittade sadam hussein i en låda på jobbet. jag skyller detta på caisa. för caisa brukar berätta en historia som hon har kommit på själv om nått jag skulle ha sagt när dom hittade sadam i sin håla. det är alltså inte sant om det är nån som har hört den historien.

igår va det utgång i alla fall, jag elin kalle o jonas, o så sammanstrålade vi med kallebror med tillhörande vän på krögers. fick massa inside kalle-infromation av tobbe hahah vilken man den där va! han märkte överhuvudtaget inte att han diskuterades, han hade fullt upp med att sitta o fräsa (alltså inte fräsa som i att vara otrevlig, utan fräsa som i att låta som en katt) åt borden bredvid.

upp o jobba halv åtta i morse, gick över förväntan bra faktiskt, utom sista timmen då jag verkligen höll på att somna över disken. men tänk vilken tur man har som har tysk-ajna på andra sidan väggen som skrattar JÄTTEJÄTTEHÖGT så man vaknar till.

john mayer och jag, en dag ska vi gifta oss. det är tom dokumenterat i potetbakerns loggbok

maddemaddemadde HEJ

j'ai m'appelle caramelle

alltså håll i alla era hattar men vem har jag spenderat hela dagen med?? jo long lost boy ERIC CARLSSON!! så himlans jättefint! han försvann ur våra liv för typ 4 år sen och har varit saknad i massor. kalle "halo" eriksson joinade också. vi käkade lunch, fikade tre olika omgångar och pratade minnen och framtid =)



har ju inte så många bilder på mannen från senaste tiden så jag tog mig helt enkelt friheten o sno denna poetiska bild på fejan. eric på alptopp =)

Har haft så otroligt mycket roligt med den här mannen, hoppas innerligt att det inte går lika länge innan vi ses igen! I morn är det utgång med vin som smalar citronte (utalas franskt, ungefär som citroen) . börjar halv åtta på torsdag så vet inte riktigt hur detta ska gå men det löser sig!




Fina stunder i dalen =)

hahaha hittat en bortglömd kamera som vi hade lite i hemse 08!









hahaha good times good times

dementera vill jag

man ska inte ha samma lösenord till allting för då kan ens "vänner" tex gå in o ändra lösenord på bloggen eller dona lite själv.


Ramne är jättebäst!


Oh yes

drep kaniiinen drep kaniiinen

som marie brukar sjunga när hon ska ut på jakt. reunion i exotiska svalöv inom en snar framtid, typ bara en vecka kvar! madde skicka precis: Lite kort info om Svalöv: här bor ca 3000 personer. vi har ett ica, ett netto, en pressbyrå och 14 pizzerior. köpenhman känns trendigare?
men nej nej madeleine, så lätt slipper du icke undan!


orutt

har stukat foten. igen. fast den andra. precis innan jag o rämn skulle köra iväg säger ramne-pappan: ska ni ut o slå ihjäl er nu igen?
vi skrattade obekymmrat och åkte iväg. typ 20 m. sen körde jag på några förbannade räfflade stenplattor. brädan tvärstannade, men det gjorde inte jag. typiskt.
kunde knappt köra bilen hem,kunde inte koppla. fick göra en Mamma. köra på trean. hela tiden. starta på trean och köra motorväg på trean. lövley.

hello apartment

här vill jag bo. bullen o sara ska på visning. visa sig från sin yttersta sida. bullen ska ha halsduk o gömma sina tatueringar. perfekt.


minnen om gnistfågel

haft en fantastiskt underbar kväll med kusiner med respektive och allas hundar i malin o pelles stuga på öland. massa gamla minnen berättades, mycket skratt på min bekostnad. tex när malin o pelle skulle gifta sig för 15 år sen och jag tvingade pappa att ta med min gunghäst (gnistfågel hette den) i bilen ner till malmö och hur han tyckte det va så pinsamt att han den med sig så han smugglade in den och sig själv genom hotellfönstret istället för att gå via respetionen.
bittert ändå att jag va tvungen att åka hem tidigare än alla andra eftersom jag måste upp klockan 6 i morn...
men tänk ändå. i morn får jag sälja burkmat till fulla ungdomar och frallor till otåliga pensionärer. livet är väl bra härligt ändå.

aldrig bli vuxen

jag tycker det kan stanna nu. va mellan 20-25 resten av tiden vore perfekt.
Jag o benny har cruisat runt kalmar denna varma sommarafton. haft lite longboarduppvisning för pappa & co, fullkomligt norlmalt. suttit o druckit cola på burk o tittat på friskis&svettisarna o skakat lite på huvudet, sett sten&stanely på larmtorget håll i hatten! (lovar att tommy o gänget stod längst fram o hoppade), varit på romantiskt äventyr på kattrumpans svindlande höjder, samt ätit glass och kollat på fängelset.
i morn blir det stress o jäkt och mängder av fulla reaggefolk. nu ska jag stålsätta mig för morgondagen genom lite lätt meditation goder natt!



hörde jag skål?? å så svänger vi på segelen igen TACK SKÅL

I nagialias vackra trädgårdar

(jag vet att det heter nagiala men det gör INTE nangi)

titta en sån vacker bild man hittade på nangis facebook, ett fräscht kalmargäng i sommarnatten! vrida tillbaka kloclan till fredagen på hultan vore hemskt uppskattat.



haha elin ser jättetrevlig ut och jag ser ut som ett psyco. o i verkligheten är det ju preciiis tvärtemot. typsikt.


nää men hörrni, nu spricker det upp!

alltså jag har ju givetvis tappat min kamera. så har typ 10 pics från hultan meeen vilka bilder sen haha!
jag o elin hade som vanligt ett yterrrst speckat schema då vi pendlade lite mellan camp henning, camp götet m respektive o cääämp nitti. min personliga favorit får nog bli cämp nitti, där kunde man ändå dansa på bordet =) o lyssna på världens mesta sätta-sig-på-huvudet-låt parappapapapaa. o tappa sin kamera, hoppa sönder sina glasögon, bygga en grind av ölburkar o få både ett o två plåster på såren. (nu lät det som en liten metafor men det va det inte).
I alla fall. The killers va det bästa, och det bästa av det bästa va hold on när alla stod o vrålade I've got soul but I'm not a soldier!
ja en massa annat finns att förtälja men det orkas inte nu minsann








trysilsaknad



mysbild som jag hittade på päronens kamera =)
fan va glad jag är att jag åkte dit!


och här kan den va

janne tycker att jag borde ansöka om att få fler timmar på mitt dygn eftersom jag spenderar så mycket tid till att leta efter saker jag tappat bort så jag knappt hinner med nånting annat. han kan ha en poäng där... nu tex KAN jag inte hitta batteriladdaren till kameran. den är SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN. men. däremot har jag faktiskt hittat en del andra saker i min jakt på laddaren. först när jag stod o pratade me madde i telefon om Den Försvunna Kavajen så ramlar den ner från vår hatthylla på mitt huvud, spooky. sen nu hittar jag ramnes sladd till sin hårddisk som varit försvunnen i över ett år som vi va övertygade om låg i malmö. vem vet vilka skatter jag kommer finna om jag fortsätter mitt letande??


idag gillar vi joppa extra mycket



FÖR HAN HAR FIXAT HUSVAGN!! förlåt joppa men den här bilden är så fin. hahahah

jonnas antibakfyllakampanj

på senaste tiden har jag börjat må hysteriskt dåligt efter jag har druckit. tänk marie i barcelona gånger 10 typ.
men nu är det slut med detta! önskar lite att jag kunde va som riga o bara bestämma att jag inte ska va bakfull längre, men nu är det ju inte så.
jag hittade i alla fall en hemskt trevlig sida som hjälper människor som mig som hamnat i denna kniviga sits.
i alla fall har jag hört att det här med c-vitman är bra så jag har laddat upp inför hultsfred med 4 l fruktjuice, fruktkräm. resorb, berocca, treo, cola samt energidryck. nu jävlar. nu är det jag mot bakfyllan.


så top notchigt det kan bli



för att öveträffa detta ska jag o elin i år hoppa upp på scenen då the killers spelar

hallå hulti

genomsökt vårt förråd och hittat 2 sovsäckar, en pressening samt en brassestol. nu fattas bara ett liggunderlag, alt husvagn. GE MIG EN HUSVAGN!!!

lite fel sällskap...

va bratten i när han yttrade "att åka longboard är som ett skämt". varpå han blir bortlyft från sällskapet



och sen var det hög tid för lite akrobatiska övningar

Före



och efter



smidigt =)

trevlig fredagskväll hade vi iallafall på plätten utan för elins och sen på krögers o lite här och var.
jag gjorde det otroligt stora misstaget att berätta om Potetbakern (enbart för att vara snäll mot kalle som tycker det är pinsamt att han jobbat på mcdonalds) och kallades därefter för Bakpoteten. tack för den david.
jag och den sistnämda mannen kom in på gamla gymnasieminnen och naturligtvis dom två vackra anledningarna till mitt gamla smeknamn Tofflan, dom två från början ljusblå tofflorna som jag envisades med att ha på mig i skolan heela tiden. dom va sköna okej?? hahah gymnasiet... helt klart en bra tid!

TC & Benny goes rullbräding on stensö






life on a stick

är att strutta runt på en longboard med benny en sommarafton och blicka ut över nejden med cola på burk. ja minsann.

imorn är det öl. eller vin. man får göra som man vill där. ska vi sitta i parken innan blir det vin. ja minsann

du din...

du ditt lilla f-nskap, mellanbroder eller va du e i familjen überblond, kan du sluta förpesta hela campingens tillvaro?? alla vet vem du är, gäster och anställda för att du är som du är. en liten förkläd avkomma av Lucifer själv, sänd till denna jord för att plåga livet ur hederligt folk.
Jag hoppas innerligt att du får ansiktet fullt av finar när du växer upp. men att du ändå lyckas hitta nån tjej som du råkar göra gravid fast du inte menat det och att hon föder trillingar som du måste betala underhåll till i ARTON LÅNGA ÅR från din lön som betalas ut av din vidrige chef som du har på Jordgubbsplockeriet där du arbetar. DELTID.


RSS 2.0