efter död kommer steinar

jag och madde har ett husdjur. vi har äntligen tagit oss samman efter leifs död och har nu skaffat en halvdöd fluga som heter steinar istället.
den här veckan har älsklingselin varit här och det har varit hur kul som helst! men det kan ju inte bli annat när man sörplar i sig en bag-in-box per kväll på två pers.
och jag har blivit kompis med taxi-hitler! han heter arne och är inte alls sådär hemsk som vi trodde förra året. idag gav han madde gratis skjuts hem tom, vilken kille säger jag bara!

igår va de afterski och vi hade lite av den största lowlife-stunden på länge. vi stod på ett halvdött cafén sådär lite lagom jättesalongs och spanade in två personer som satt och åt och hade lämnat en massa god mat. i sann sässongsanda hade man ju inte ätit något sen frukosten som bestod av en halv macka o en cigg så hungern började ju komma smygande. då tar hjälten simon mod till sig, tar av sig jacka o mössa, låtsats va en servitör och går fram till bordet o frågar om vederbörande är klara med sin mat. det var dom så han plockade snabbt på sig en stor skål klyftpotatis o potatsgrattäng o smet in på herrtoan. sen stod vi där bredvis pissoaren o käkade nån annas gamla rester. det här med stolthet o den biten är long gone.

sen har jag blivit ombedd att skriva nått fint om johan, carl och madeleine som sitter här i soffan bredvis som ett gäng potatissäckar så: ni är allt bra fina människor ni! puss till lillkorven, 5-minutarn o miss chatterbox!



image252 

hård - hårdare - lilljohan


fikastund med madde och jonna

nu sitter vi och fikar, när hände det sist?? solen skiner o fåglarna kvittrar och här sitter vi och myser o dricker kaffe/sjoklade.
igår va det after ski på loftet, det va väldans kuligt trots att jag blev släpad på det öliga golvet med glassplitter, men det är ju sånt som vänner gör. vi skänker ett stort förlåt till simon som blev offer för vårt "skämt" att slänga tre halvfulla glas öl på honom när han kom ut från toaletten. stackarn. FÖRLÅT.
alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, jag och madde ska äta hjärtformat ris o thaimat. väntar även med spänning på johans överraskning.

jaha vad händer mer då, jo jag och calle har jobbat på stavkroa med att plocka glas och dom tyckte vi va flinka så det blir nog till att fortsätta.
och madde har mördat Leif, vårt barn, en krukväxt jag köpte när madde skulle komma tillbaka från skåneland.
nu är han död i alla fall, men vi ska till Gol och köpa en guldfisk, Arne.

snart kommer elin wiiiiieeehii =)

RSS 2.0