ännu en såndär bakisdag...

är det här normalt?
jag: men vadå när fan kom du hem då?
sanne: halv fyra ungefär
jag: va gjorde du då? madde va ju hemma vid två?
sanne: nä men jag kom hem lite senare för jag stod och joddlade.

???

sanne det danska livet har på vägen hem träffat ett busslass med 40 +:are från schweiz och stått och joddlat med dom i ungefär 1,5 timmar. danskar....

I går va sista branjeafterskin på stavkroa, sorgligt men sant. höll ju inte samma klass som förra året men det berodde väl mest på att alla konflikter jag samlat på mig med dessa otroligt charmerande männen som bor här i dalen på något mystiskt vis hoppade upp igen, allt på samma gång hoppla hej va kul vi har. tillslut såg jag min chans att fly och hoppade i mitt flyktfordon vilket va olles gamle saaaab med en jättefull olle som chaufför och med simon och erik halvhängandes ur bagageluckan.

sen satt jag på en väg i ösregnet och hade samtal, bra där, snubblade hem som en stripig liten råtta, skruvade upp värmen till tropisk hetta i vårt lilla rum och gick ut o la mig på soffan för att det blev för varmt. det här med att tänka på andra (min fru låg ju fortfarande kvar) är inget jag ställer mig bakom.

o nu sitter vi här, ännu en bakisdag på cafén. snart åker vi hem. min kropp behöver vila... men på torsdag är det fest på hulbak =)

en tvåa för tre - snart flyttar vi in.

image260

Jag, Sofia och Fisken

bra dag på jobbet

jag och johan hittar öl på hytten, sätter oss i solen på balkongen och dricker öl istället, gutt jobb man har =)

tappade min andra mobil idag också, det går bra nu. och i kväll är det dags att dra på sig superhjälte-kläderna o gå till bart!

nee nu är det snart dags att sätta sig i solen och dricka mer öl HEEEEEEJ DÅÅÅÅÅ

sweet life...

har varit i någon sån där form av lyckorus nu sedan en vecka tillbaka. hoppar rundor (inget vedertaget uttryck precis) i backen hela dagarna med brudsen och steker i solen. inte lika mycket som simon då tydligen. latchen 4life =)
jobbar bara två dagar i veckan (1,5 om jag fjäskar lite..=)) så jävla gutt. så här borde det alltid vara!
wie wie wie. nu råkade hela texten bli kursiv också och den vill inte gå tillbaka till ursprungsläget nehe nehe så kan det gå.
skickar mina gladaste av hälsningar till mina älsklingar i malmö! fan att ni inte är här och hoppar runt med mig! men snart ses vi! =)

image259

jag hatar knän

image257

hej hej jag har inga pengar

nee men nu måste jag ju faktiskt skriva nånting, vad som helst. för så här länge kan det ju inte gå mellan gångerna. en liten bild kanske? vi tar en på axielutten. jag är typ hans groupie.image256

igår hade familjen verkligen klabb med tristessen. astråkigt hade vi helt enkelt. och när man inte orkar kolla på mer film finns det bara en sak att göra. ta upp connys smuggelöl ur bilen och dricka upp den. sen hamnade vi på fjällbäck. där var det två buggandes par och vi. och sen en kinestjej (jaa lisa man får säga så) som kunde alla movesen till michael jacksons thriller.

jag och madeleine har efter dagens matinköp nu exakt 42 kronor kvar tills på torsdag. det går bra nu. HEJ DÅ

RSS 2.0