dom kallar mig carola

sitter hær på jobb och passar på att tatta internet lite. hær i byn råder det svenskrasism, både på jobb och i elektronikaffæren. mannen bakom disken påstår att jag inte kan få nått trådløst internet eftersom jag inte ær norsk medborgare. ursækta?? och det hjælper inte att jag både har norskt personnummer och adress i trysil. dumma mansfolk.
har precis varit inne hos *beeep* (tystandsplikt) och sjungit singstar. tackar gud før att ingen hørde mig. det hær med att sjunga ligger inte riktigt før mig kænner jag. men kul va det!

vi har iallafall flyttat in nu i vår lægenhet, jag gillar den hemskt mycket =)
lite tråkigt just nu ær dock att jag o bullis jobbar om varandra hela tiden. om hon slutar tre så børjar jag tre o tværtom. men nær vi kommit in i det hær på allvar så kan vi sækert få jobba tillsammans.
iallafall. nær bullen ær hemma så går frøken och øppnar alla fønstren så att det lagom tills jag kommer hem ær sviiinkallt. vi snackar raggstrumpa och møssa på. så då vrider jag upp alla element på max och stænger alla fønstren så det ær som en bastu lagom tills bullen kommer hem och så fortsætter hela karusellen om igen.

en dag ska vi leva i symbios jag och bullen. men det hænder nog inte æn..
45 kvar sen ska jag hem o sova i min ytterst oskøna nya sæng. detta ska fixas i morgon! goder natt


ett regningt trysil genom rialtos fönster

idag har jag varit på jobb! som personlig assistent på samma ställe som the bulle. funkade väldigt bra faktiskt.

i morn flyttar vi in i nya lägenheten! det är nu någon jättegärna får ge oss en större summa pengar till inredningsprylar och dylikt. vi har varit på puben idag också, inte utan att man saknar det lite =)

nu vill jag ha mat. mat mat mat.

uppdatering från den lille byn

jag och bullen har fått lägenhet!! vår hemadress är from helgen slettmovegen (stavning??)!!
jaha, annars.. i lördags va det inflyttningsfest hos jessica. eller mer en jag-är-ledig-en-lördag-och-vill-festa-fest enligt henne själv eftersom hennes 2 roomies inte va där =)
mycket wii-bowling, tjejerna regerade, trots att niklas bowlar som en grekisk gud (hans eget uttryck).
o sen va de böes, ofcourse.. =) känns konstigt när det är så mycket folk där, det brukar ju va ganska tomt på vintern.. back in the days när jag o madde va nya här uppe så stod ju vi för halva böes-befolkningen.. sydafrikarnerna den andra haha.

alltså, här sitter jag i godan ro på rialto och stället bara fullkommligt invaderas av folk!! va händer?? och vad händer med lokalbefolkningen på vintern?? då ser man dom minsann inte en enda gång och nu bara väller dom fram överallt. schkumt..

hej hej, hallå dagboken

mitt internet har valt att lämna mig och passar därför på att sno joppas dator här lite.
ramne och joppa sitter o drägglar över dolph lundgren. man kan ju undra ibland alltså.. undra lite om den där kevin spacey historien verkligen slutade som joppa säger..

iallafall. trysilhelgen va hur kul som helst! speciellt fredagskvällen som spårade ur lite grann.. ja men lite bilder ska jag väl pilla upp när jag har min egen dator.

och nästa sak. jag o bullis ska flytta till trysil på fredag =) snabba ryck var det här. vi ska klättra i berg. och sånt. haha.
nu gäller det stenhård självdiciplin här så jag sköter mitt studerande. åka till gävle 3 ggr på 5 veckor ska bli fantastiskt. mm. ha =)

imorn ska det klottras mer på armen!

p.s caisa nyberg ombedes ta kontakt snarast d.s

// maddes egen sherlock

big spenders

vi har köpt mat för över 700 spänn. en måltid =) till det serveras 50 kr vin! ikväll kommer dansken!!

hello oslo

nu har jag äntligen fått se mer av oslo än bara bussstationen =) nu sitter vi här i lägenheten o tryfflar thaimat och indiemat.
resan hit va ju ännu en sån där lyckad historia som är typisk för mig. när vi kommer till uddevalla har dom stängt av e6.an och dirigerat om trafiken via lysekil. detta resulterade i att vi satt i kö i 2 h innan min mamma ringde o meddelade att anledningen till avstägnignen va att det va översvämning på e6:an och kön som vi stod i va en kö till att komma på nån jävla färja som skulle ta folk till norge sjövägen. vi vände o fick köra en omväg på 10 mil istället, så 11 h efter att jag lämnat kalmar va vi framme  i oslo.

idag hände nästa grej. jag tappade bort min bil. glömde va jag parkerade den så jag, bullen, sandra o sara fick gå gata upp o gata ner utan att hitta den. jag fick tom ringa till bilbärgningen o fråga om dom bogserat bort den men icke. efter mycket om och men hittade vi den ialla fall och firade detta med en öl på aker brygga =)


Bye Kalmar

va sorgligt det känns nu. hade min sista jobbdag idag, igår va det avskedsmiddag med kalle, elin o ramne, i torsdags drog jocke alldeles för långt bort. det har gått så jävla fort den här sommaren. jaha, nurråå?



det är det här som är det dumma med att byta adress 2-3 ggr per år, ma´n får ju sina vänner utspridda över hela europa. näe, över hela världen, för jocke är i usa (jag vill hälsa på! jag SKA.)
meenmeen, man får ju ha tur att dom är så fina allesammans, jag kunde ju hängt med en påse nötter, hur kul hade det varit då?? extra glad är jag för att kalle har kommit in i våra liv igen, nu ska han banne mig hållas kvar, med näbbar o klor.
och beviset på att eric lever va också fint =) och att dagligen se mina apples of my eye hör ju inte till vanligheterna resten av året. ja jag pratar då om elin och ramne =) om madde hade bosatt sig i min ena ficka vore det top notch.

nu-sömn, hämta sandra vid tolv i morn i götet o sen blir det oslo till bullis, yeeey! goder natt

jag har smurfat en padda! pörd.

nu har det varit sommar på riktigt! och som grädde på tårtan eller vad man föredrar, så är det kalmar stadsfesrival!
gårdagskvällen började med HOFFMAESTRO, så jävla underbara människor dom där!
jag ville säga till hoffe att jag döpt min hamster efter honom en gång i tiden men några jobbiga fjortisar snodde platserna längst fram och därmed också kramarna som delades ut. bittert. haha.
sen va det vinpause hos the hilding sisters! Johan: Ska ni va kvar en stund? För snart kommer det en kille med tequilla.
och tequillamannen kom. och segrade fick man väl säga så jag svurit sen barcelona att aldrig mer tequilla. men jo. Johan smurfade i alla fall riktigt tilltagna citronskivor, tackar!
Sen in till stan o träffa Halo-Kalle! hittade ett kort på min kamera idag när han sitter fantastiskt högt upp på en tågbom. hmm.. känns stabilt!








jaa, annars har det varit glass i hamnen, kalle tappa typ halva sin glass på en stackars anka, äventyrsgolf, ramne vann med knapp marginal över mig o sahar. bara för att han är där och övar hela tiden.
Ikväll är det avskedmiddag =( nu ska vi säga hej då till varandra, fan va fort den här sommaren har gått..
men på måndag får jag ju träffa dom där trysilmänniskorna igen!


åka bräda i F-town










en liten bokstavskombination

mamma har nog rätt. det är nånting som inte riktigt stämmer hos mig. jag är en väldigt förvirrad människa. idag åkte jag ändå till min tatuerare. på fel dag. jag ska dit i morn. haha klantigt.
hur jag lyckas komma både rätt dagar och rätt tider till mitt arbete är för mig ett mysterium.

iallafall. nu är jag bra i min fot, vilket innebär LONGBOARD i morn!!

iallafall2. väldigt mysig kolonifest med kalle eric elin o jonas i lördags! dansgolv, äkta morötter och historia-ulf!
nu känns det lie bittert (inte uppert alltså) att sommarn snart är slut. nästa sommar tycker jag att alla ska ha så mycket pengar att vi kan va lediga tillsammans hela tiden! sitta varje kväll i kolonin o lyssna på vi har bara varandra med tompa di leva, eller sitta i parken när bratten spelar gitarr och sjunga kareoke på o'learys!





det är bra nu

FINT VÄDER!! för en gång skull. snart är det vin i parken!


RSS 2.0