miiii


lika sliten som vår soffa

är jag idag vill jag lova. fy fan. med andra ord va de en bra julafton =)
dan innan julafton hade jag, snipmadde och calle julbak här hemma, bullar med rosa glasyr, peppakakor med rosa glasyr, marsipan...saker och cornflakeskakor. mkt juligt.
Julafton började med frulle och ronja rövardotter. madde har tydligen missat ronja?? hon blev ganska rädd för vildvittrorna men jag gav henne en glasyrbulle så blev hon lugn.
sen va det kalle anka o glögg och den biten, sen gick vi ner till sandra åsa och calle, dom hade fixat jättefin julmiddag och hade gran som skiftade i olika färger =) efter julmiddag blev det ganska mkt julvin.. begav oss till radisonbaren, håll på att frysa ihjäl, det är så FRUKTANSVÄRT kallt här just nu.
idag har som sagt varit en seeg dag. men snart kommer isabelle hem med pizza till mig =)



jul?

alltså denna dagen har varit väldigt uppochner. morgonen började bra, solen gick upp över nejden, låg och lyssnade lite på john mayer innan jag och min älskade madde gick upp (alltså folk börjar nog tro att vi är kära eller nått=)) och sen tittade vi lite på Lånarna och åt en knäckebröd. mums. sen åkte madi till jobbet, jag och calle drog till backen. massa turister överallt och isigt som fan blää. när vi skulle hem hade nån jävla smart människa ställt sin minibuss precis ivägen för clion så jag kom inte ut. sprang runt i hela torghuset o frågade efter vem som kunde tänkas äga denna fula uppenbarelse. ingen ville kännas vid den. neehee. till slut bestämde sig den gamla tanten som äger bageriet under vårt jobb att hjälpa mig. kände mig aningens dum när denna uråldriga tant baxar ut clion från parkeringen som om det hade varit den lättaste saken i världen. jajaa, jag är ju inte känd för min bra bilkörning direkt...

nu sitter i alla fall jag och calle på rialto och chillar. Helgen har varit hur go som helst! tessans kompisar erika och viktoria har varit här, asgoa tjejer, från göteborg för övrigt elin!! vi utvidgar vårt nät! =) och sen har claude och anders varit uppe i helgen, men nu har både dom och phil flyttat... =( skulle varit så himlans mkt bättre om dom bara kunde bo här! fast dom kommer ju o hälsar på om två tre veckor så det är ju bra i alla fall! 

i morn är det jul. har inte fått in rätta julstämningen än, fast madde har tagit fram både julduken och julljusen! men i morn ska vi ha en riktigt mysig julafton, jag, madde, sandra, åsa, calle och tessan! sandra och åsa har varit i sälen och köpt med sig julmat =)

 

 


hallå i stormen

idag snöar det. jättemkt. men jag bullen sandra och robin trotsade snövädret och gav oss ut i backen. det gick faktiskt riktigt bra! men man höll ju på att dö i liften. varför sätter dom inte plastkåpor på alla liftar för??
I går va det lite inflyttningsfest i nya lägenheten. Är lite förvånad över att jag fortfarande inte har lärt mig att jag INTE kan dricka tequilla... =) 
annars jobbar vi på, det är INGENTING att göra på jobbet. lite tråkigt, men jag har jobbat med sandra och isabelle nu så vi har roat oss ganska bra ändå! 

och den bästa nyheten av alla: jag och madeleine ska tillbringa nyårsafton i potatisbakern. fy faaaan hahaha. gott nytt år, ta en potatis. men dom andra har lovat att komma förbi med champagne och isabelle ska sy en potatisdräkt som hon ska hoppa runt med och sno hamburgegrillens kunder. utmärkt. =) 


snööö


hahaha



the bistrobitches =)


two trailerparkgirls

alltså det här är INTE okej. jag och madde har liksom blivit potatisbrudarna med hela trysil! nu när jag kom in på rialto så sa tjejerna som jobbar här: åå är du ledig från potatisen idag? vad duktiga ni va i gårkväll!
haha. jaha. ja det är ju roligt att man kan glädja nån va =)

nu har vi i alla fall flyttat in i nya lägenheten. kändes så jävla skönt första kvällen när vi flyttat dit alla våra grejer och tessan och peter hade städat och tänt ljus överallt =) men det finns ju lite grejer som behöver jobbas på om man säger så. kylen fungerar tex inte. varm yoghurt är mums! inte diskmaskinen heller. sen har dom byggt hela badrumsgolvet fel så när man duschar har man liksom en hel inomhuspool som man kan plaska i i hela badrummet. sen har vi inga sängar heller, vi sover på madrasser på golvet. meen meeen. it beats the tårtbit vi bodde i förut =)
jag isabell och madde tog en tur till ikea häromdagen. jag va ganska nöjd med mina köp när jag va där men så här i efterhand börjar jag fundera lite hur jag egentligen tänkte när jag köpte en stor turkos tavla med två papegojor på. och jag blir hyfsat mobbad för den blå ljusslingan som alla tycker ser ut som porrbelysning. jaja. det är i alla fall lite färg i rummet =) madde köpte två vissna ormbunkar. jättefint. =)

måndag, tisdag och onsdag har det varit personalutbildningsdagar. allt restaurangfolk har suttit och sovit i en föreläsningssal från klockan nio till klockan fyra varje dag. sen på onsdagen skulle det va middag för allihop och så lottade dom vilken restaurang som var tvugna att anordna middagen. det blev givetvis vi. så vi fick springa runt o servera alla våra kollegor och bittert titta på när dom hällde i sig vinflaska efter vinflaska.... men vid elvasnåret var vi klara o så tryckte vår chef ett antal drinkbiljetter i våra händer så kvällen slutade riktigt bra ändå! alla vi restaurangtjejer har bestämt oss för att anordna en tjejkväll här uppe, kunde bli riktigt kul!!



jag och the bulle



förfest i tårtbiten =)



me and the rockstar =)


brunt koffeinpulver av kaffetyp

jaha hoppla hej nu va det ett tag sen man skrev tror jag bestämt! nu sitter jag madde och isabelle på jobb nu o har rast, vid elva ska jag och madde öppna potetbakern haha. vi går numera under namnet Potetbrudarna. har gått och ryddat sen tre typ, som tur är är Thompa och grabbarna uppe i helgen, dom räddade mitt arbetspass! =)
vi jobbar väldigt mkt just nu, igår började vi tex vid nio och slutade kvart över tre. på natten. och direkt efter det blev vi kidnappade av phil och claude, utmärkt, 2 h sömn i natt igen då! alltså jag har inte sovit på en vecka.... konstigt nog är jag inte trött, kaffe kaffe...



väldigt trevlig kväll! =) peters kompis kim har en utomhusjacuzzi en hel del gutt att sitta där och pimpla champagne =)



ahahha i förrgår morse när jag o madde skulle åka till jobbet körde vi ner i diket, som ni kan se här =) calle och isabell kom med jobbbilen och försökte bogsera bort oss men det  fick inte eftersom det va så jääävla halt. och så helt från ingenstans kommer hela det polska städteamet med spadar i högsta hugg och börjar gräva loss bilen =) vilka killar va! sen kom det även en snäll grusbilsman och kunde dra bort oss ur snön,bara ca 1,5 timme försenade till jobb då =)

 skotta snö, ´sicken karlakvinna man är!




sydafrikaner =)


alltså johan glans worldtour of skåne MÅSTE ses! oooo älskling, eldorado. fint ska det va!


madilyn & the swaaanisland

ja då sitter man på rialto igen, jag och balsamboy dricker kaffe, madde dricker choklad och ute snöar det, myys =)
igår va en bra dag! först hade jag och madde första adventfrukost =) maddes mamma har skickat julduk och tomte och ljus och madde har köpt chokladkalendrar åt oss och så spelade vi julmusik =) men efter ett tag gick brandalarmet så vi fick släcka ljusen igen =)

sen va jag calle och madde va i backen, helt själva nästan. råkade åka ner för väldscupsbacken som man verkligen inte får åka i, men tror inte det va nån som såg oss. man vill ju inte göra en caisa likosm =)
det va så in i helvete kallt dock! men jag hade tagit på mig hela min garderob ungefär så jag var nog faktiskt den som frös minst, vilket då sannerrrligen inte hör till vanligheterna!
sen va vi på gymmet, hurthurt! sen spenderade vi kvällen med claude och phil (sydafrikanerna) på böss eller va restaurangen nu heter =) det va väldigt trevligt i alla fall, dom är ju hur goa som helst! dom skulle åkt hem i går egentligen men nu ska dom stanna till torsdag och phil (alltså han pratar precis som sköldpaddan i hitta nemo) har redan börjat prata om att det vore gutt o stanna över helgen så hoppas dom blir här ett tag =)

nu måste jag dedikera några rader till min kära madeleiene, världens bästaste roomie och vän! jag tror att jag skrattar ungefär alla vakna timmar på dygnet =) jag gillar daaj  =)


RSS 2.0