pessejonna

ja jag är ju inte så positiv, men då kan ju saker o ting bara bli bättre! som idag tillexempel, det va jättekul att jobba idag, väldigt mycket tack vare att olle och johan har återintagit köket. idag hade vi tex en regel att så länge man va i köket så fick man aldrig stå still, man va tvungen att dansa hela tiden, vad man än gjorde. alltså johans dansmoves med smör på! hahaha.
emma är också skön, citat från dagen: alltså det känns lite som att jag är efterbliven. jag torkar bord. det är det jag jobbar med. känner mig lite som dom i "en annan del av köping".

nu ska jag och bullen till the andré & anders mansion och kolla film, på återseende!

på tal om fötter

jag är inte så duktig på det här med att uppdatera min blogg känner jag. men men. 
snart måste jag resa mig ur sängen... jobb väntar.. jag orkar inte. man kan tänka att det ska bli roligt eftersom jag madde bullen och sandra ska jobba tillsammans, men nej. vi kommer inte hinna prata med varandra ändå när det är så mycket att göra. på tal om fötter så va ena halvan av madcon på sagis igår. jag nuddade honom nästan när han gick förbi. ganska så coolt. 

ÅÅ I DAG KOMMER CALLE!!!! på obestämd framtid, som jag saknat den lille björnen, känns som om han varit borta i evigheter. 

jag vill även passa på att sända mina bästa hälsningar till my queen of bugg. hahahahha elin dig med smör på alltså, jag förväntar mig en uppvisning när ni kommer hit!!

nej nu måste jag verkligen gå upp, heeej heeej

sicka bra dagar!

haft ett par riktigt bra dagar uppe i trysse nu! Vi va på HC i söndags, en hel buss va hyrd och körde från trysil, så jävla gutt och va på ett "riktigt" uteställe faktiskt =) träffade kirre också för första gången på typ två år, håll i hatten! jag och bullen tvingade busschaufförn att släppa oss vid bommen men så glömde vi stackars åsa kvar på bussen. haha vi såg att hon låg och sov med pannan mot rutan först när bussen började rulla iväg. stackarn vakna upp uppe vid torghuset helt förvirrad. 
månadagen va slappardag mayor för mig o bullen. vi reste oss inte från sofforna förrän klockan tio på kvällen, och då gick vi och la oss =)
i tisdags va det afterski på knetta igen, fan va jag älskar tisdagar på knetta! efter knetta va vi på puben, sen hade jag peter anders olle johan o sandra efterfest i vår lägenhet. sen kom pingo med en ryggsäck med öl i så det slutade med att han och jag satt uppe och pratade till klockan halv sex. vid nio i morse börjar min telefon ringa, då är hurtbullen nr 1 pingo redan uppe och vill ut i backen. klockan elva har jag bullen o pelle lyckats släpa oss upp till puben, frukost i bistron sen åkte vi upp till och stekte i solen, hur underbart som helst. efter det har jag bullen pingo anders och fredrik varit ute och åkt hela dan, med lite stopp på skiduthyrningens fikarum =)
ikväll har det varit personalmiddag, mycket mat, mycket vin, frode skulle ivetvis hålla tal och säga hur glad han är i alla =) fan va jag älskar mina kollegor! puss på dom. 



RSS 2.0