hej det är tomas kinning

ikväll ska vi äta dadel med bratten.

trevlig kväll!

en norrlänning går i sömnen...


calle visar vilket charmtroll han är även när han inte är vaken

calle säger:

i stugan vi bodde i fjällen nu

calle säger:

jag hade gått in i ett rum där alla låg och sov och skrikit "håll keften era jävla svin!"

calle säger:

sen hade jag totalt bara tippat och slagit skallen rakt i en bordskant

calle säger:

fick en fint litet jack i höger tinning

calle säger:

nån frågade hur de gick

jag svarar" Håll keften sa jag!"

calle säger:

sen ställer jag mig upp och tippar rakt över en halvsovande tjej jag knappt känner

calle säger:

ställer mig upp och borstar av mig och går tillbaka till mitt rum och säng

calle säger:

efter 5 minuter kommer jag tillbaka till dörröppningen till rummet jag typ krashade innan men vänder direkt och säger till mig själv " Nä fy fan inte in till dom där jävla idioterna igen" sen la jag mig tydligen för natten



hahahahahaha


sicken hunk till far man har...



hahaha pappa goes löshår

spontanfylla

igår blev jag full. på filmkvällen hos joppa. ramne och jocke drack också. fast jag drack mest.
och somnade utan mat i ett överstädat gaset medan grannen hade lars winnerbäck-marathon på stereon. det var mysigt, men jag blev alldeles nostalgisk av att ligga där o lyssna winnerbäck på gaset som var så opersonligt städat.
i morse vaknade jag med en huvudvärk som inte va av denna värld. kändes ju värt. släpade mig bort i regnet till joppa för att hämta saabi och tänkte "nu dör jag nu dör jag snart" för varenda steg.
men sen när jag kom hem fick jag treo, pingvinstång och fyra avsnitt av paradise hotell så nu känns det mycket bättre. ha
i morn blir det malmö!

the return of a true friend





sofias ipod som har legat i koma i ett år har vaknat! så många fina stunder vi har haft tillsammans. sommaren 06 då han så tjänstvilligt spelade new slang hur många gånger vi ville, och när vi låg i en hög på köksgolvet i Barcelona spelade han I hung my head med johnny cash så stämningsfullt.
jag tror det var caisas dj:ande (spela en låt 5 sek och sen byta) som till slut tog kol på honom.
men nu är han tillbaka!

gör nått då räämn



make a ny säsong yourself.

förlåt jocke

för att jag glömde att du fyllde år i dag och sen kom på det eftersom du sa det och sen gav dig en parkeringlapp i present. i morn ska jag göra något jättesnällt. och aldrig slå tillbaka fast det kommer en röd bil efter två sekunder.

Ramne. rääämn. din intiativförmåga är strålande. alldeles briljant. lägger man bollen i dina händer så stannar den tydligen där under soffan. bredvid kaxe. och dammråttorna som man inte behöver ta upp eftersom dom inte ligger på mattan.

och i morn kommer rickard att uppenbara sig i stan med sitt styrroder och glada dannyimitationer. härligt härligt, som nån som elin hängde lite med ett tag brukade säga. (jag nämner inga namn men hans får en att tänka på kristus)

JAG HAR TATUERAT MIG I DAG. gutt. och redan bokat nästa tid.

nu tycker jag att du kan komma hem igen elin. du har provat göteborg nu. det räcker. regn är för engelsmän.

snabbvisit i malmö. 1,5 dag för att vara exakt.


tänk va viktigt det är med en toalett i ett hushåll.
toaletten på ängelsholmsgatan slutade igår att fungera. och ingen fanns att få tag i som ville laga den. vad gör man?
vi fick många fina förslag. använda en hink, känns fräscht. knacka på hos grannen var ett annat förslag. Ja, hejsan jag är din nya granne, skulle jag kunna få låna fin toalett några gånger fram tills i morgon? nejnej så kan man ju inte göra. det enda som fanns var att åka hem till kalmar. för att kunna använda toaletten. så onödigt. men här är jag nu. oh joy.


I går kväll när vi skulle se på film hörde sofia ett ljud...



... och hon svor på att det var ljudet av små råttfötter som trippade fram på golvet och att hon även hade sett nått råttlikt springa in under soffan. detta resulterar i en hysterisk janne (som är livrädd för råttor) och en uppjagad moder samt en likgiltig hund. vi tar mod till oss och tittar under soffan och får syn på... ETT ÄPPLE.
bra där sofia.



  

                 

                    lika som bär? tydligen


ELEFANT hahahaha

http://i136.photobucket.com/albums/q181/benchmensch/rul1ek75-1.gif


jaha det kunde jag skratta åt en stund i alla fall

det är en mopps i mitt kök...




så jag undrar lite i mitt stilla sinne vad det här är för en liten krabat och vart en eventuell ägare kan finnas?
är det nån som saknar en mopps så har jag den här i alla fall.

herregud, först claes elfsberg och nu det här. finns ingen hejd på överraskningarna häromkring.

vuxna män har kul tillsammans


 igår va janne och Brattens gamle vän Kennerrrth på fest på nån ö nånstans och blev väldigt "runda under fötterna" som min mor brukar säga. så när dessa två herrar ska ta båten hem mot fastlandet så missbedömmer janne helt avståndet mellan bryggan och båten och kliver helt sonika rakt ut i vattnet istället.

efter mycket om och men kommer en dyngsur janne och en skrattande kennerth äntligen i väg. men ganska snart upptäcker dom att det är något som har fatsnat i proppellern eller nått sånt som gör att båten bara kommer upp i den ofantliga hastigheten av 4 knop. tro för allt i världen inte att någon gör något för att rätta till problemet. nejnej, dom tuffar på i sin respektabla hastighet och resan hem som borde tagit sisodär 15minuter tar därför en timma istället.

men janne är glad ändå när han kommer hem och börjar vandra in och ut ur sovrummet och för varje ny gång han kommer in berättar han samma historia om kvällens bravader för mamma om och om igen tills hon tvingar honom att gå och ta en varm dusch istället.
idag är janne sjuk. och jag är skadeglad. ha.

avundsjuka är aldrig vackert.


elin. jag förstår att det rycker lite i avundsjuknerven när claes elfsberg besöker min trädgård. och även lite till när jag berättar att han inte va där by accident (stav?) utan för att han är jannes ex-frus kompis man. HA!
jag vänder mig till dig här eftersom min högintelektuella hjärna är för full med viktiga saker för att ta in vetenskapen om hur man skriver kommentar på din blogg. tack hej.

från sin bästa sida


hahaha alltså den här bilden har jag aldrig sett att jag har förut. den har bara smugit sig in bland övriga foton. så himlans fin. haha. trevlig överraskning. 



Femman & Peggy


in memory of Leif.


Our beloved krukväxt



I have to live with the misstake for the rest of my life... I never should have put you in the hands of madeleine...

lite extrapengar?

läser på platsbanken om ett väldigt intressant jobb i köpenhamn.

"Tjänare sökes till Pussy Galores Flying Circus"

står ingenting om vad jobbet innebär, men det är 2-3 veckors upplärning och dom som inte kan tänka sig att jobba 10-timmarspass ombedes att inte söka.

måste säga att jag är lite nyfiken.

over and out - Ramnes Candy-Rush


Biblan is the place


eftersom min senaste hang-up är att lära mig spanska flytande så hängde jag på biblan i dag för att låna lite fler böcker.
Hos den sura biblantanten framför stod en kinesisk tjej som hade lite problemas med språket. alltså inte så man inte förstod henne, men hon kunde inte prata helt obehindrat om man säger så.

-jag vill låna dom här böckerna igen, säger kinatjejen

-jaha, du vill låna om dom, säger sura biblantanten

-nee, jag vill låna IGEEEN.

-ja. L Å N A  O M heter det, envisas sura biblantanten o ger henne böckerna.

sen kommer mannen efter som inte har hört konversationen och säger:

- ja hej, jag skulle vilja låna dom här böckerna igen.

varpå kinatjejen böjer sig över disken och säger högt med sin yberkinabrytning:

- L Å N A  O M heter det faktiskt.

haha go brud


jag tror inte på att pengar inte kan köpa lycka


sitter oh febrilt söker varenda litet arbete jag kan komma åt lite varstans när telefonen ringer och till min stora glädje är det Carl Lundqvist som finns i andra änden.
Jag beklagar mig om att det inte finns några jobb och att i morgon är min sista arbetsdag, jag kommer inte ha några pengar blablabla. Carl säger då att han är i samma sits. MEN. sen kryper det fram.
22 tusen NORSKA på ett konto i Hemsedal. och 10 tusen i nån jävla ersättning för ett krokigt nyckelben.
jävla krösus. samma sits. halvfjers på dig.

 carrrl


Idag läste jag i Aftonbladet om en man som hade glömt bort att han hade köpt en lottokupong. en vecka efter inköpet hittar han denna lottkupong i sitt köksskåp. denna lottokupong visar sig vara värd 100 miljoner kronor. HUNDRA MILJONER KRONOR. fy fan. så jävla orättvist. eftersom jag själv inte har några miljoner att tala om så unnar jag honom det inte.
om jag vinner 100 miljoner någon gång så ska jag gå in i närmsta livsmedelsbutik, leta rätt på en ung tjej i kassan och ge henne en miljon. tänk va glad jag skulle bli om nån gjorde så mot mig.


framtida boende?



hej vi är några stycken i ungdomlig ålder som söker hus eller typ jättestor lägenhet i centrala göteborg som INTE är svindyr. vi röker bara ibland och planerar att skaffa husdjur. MEN. vi är i alla fall INTE en barnfamilj. (fast vi har ett varannan-vecka-barn som sover i en sackosäck)

RSS 2.0