tryzzleloove

backen hela dan + köttbullar och spagetthi med bullen. life doesn't get much better than this =)

tycker dock att alla ska stanna hemma ikväll eftersom jag ska jobba, men ingen verkar lyssna. typsiskt. 
ska få låna en bok av isabelle i allafall så jag slipper den där überdeprimerande boken som ramne tvingat på mig =)



tisdagsafterski på k - ny tradition!

hade en riktigt jävla kul kväll igår! började med kvällsåkning, det har kommit 52 cm snö nu så det va huuur gutt som helst så här efter snötorkan. sen drog vi på personalafterski på k. saken är den att k ligger uppe i backen, så det enda sättet att komma ner är på sina skidor. vilket inte är nån speciellt bra idé efter att ha konusmerat en hel del alkoholhaltig dryck. jag går även med på den otroligt bra idén att tävla ner för parkbacken med anders och j-killen som är born and raised i trysil och ganska mycket mer asgrymma än va jag är. det hela slutade givetvis med att jag trillade och tumlade iväg i snön så dom fick hjäpa mig på med skidorna igen. kände mig som fem år gammal ungefär när någon står och håller i mig och borstar snö från mina pjäxor =)

sen drog vi ner till puben. stackars stackars tessan o åsa som va tvugna att jobba. jag, madde, calle, sandra, isabelle, marie och samuel bestämde oss för att starta snöbollskrig/snöbrottning =)

  
tycker själv att jag är jääävligt het på denna bilden

ice ice baby ice




kan det snöa snart eller?? jag o bullen o jimpan va ute idag och det är ju för fan barmark lite titt som tätt. skärpning. men till helgen sägs det att det ska snöa så vi hoppas väl på det! plusgrader är inte kul längre, man kan inte gå utanför dörren utan att ramla eftersom det är is överallt. sandra trilla och svimma häromdan för hon slog i huvudet så hårt i isen. asäckligt ser det ut, bullen lyckades få det hela på film.

men nu till nått trevligare, nu ska vi på vinprovning på jobbet! och i morn är jag madde och isabelle lediga alla tre och det har typ inte hänt på ungefär en månad, så en liten happydance för det hepphepp!

chicken noodle soup with a soda on the side

haha GO låt, vi är i full process med att lära oss dansen. efter det ska vi lära oss att crip walka. det går bra nu =)
nu har jag precis kommit hem från frisören. jag är typ blond =) hade så mkt rött i håret att det inte gick att göra det så ljust men jag är nöjd, lite sådär rödlätt haha.
I går hade jag, madde o bogge en helt lovely dag i backen igår, sol och 0 gradigt, livet på en pinne va!
idag har alla killarna åkt hem, kändes jättetomt nu när jag kom in o alla va borta. invånarantalet på fjellvanggrenda har nu drastiskt halverats och jag vet inte riktigt hur det ska gå att sova helt alena i min säng i natt, men jag kanske kan smyga in till madde...

i morn är det personalkväll på sagbruket igen - guuutt. kanske ska ta det liite lugnare än förra söndagen dock...

nu blir det beef noodlesoup with water on the side för jag är fattig. 2 dar kvar till pengar yeey!


festivalkänsla eftersökes



just nu vill jag bara ligga i en hög med massa människor som alla heter samma namn och tro att hela världen är full med rotmos. snart kanske. hoppashoppas

aaa sweet sovmorgon

skönt att få sova en hel natt, gick bra trots att jag hade både johan och bogge i sängen... =)
vi har lite ont om sovplatser här för tillfället eftersom vi bor 10 pers här just nu. men det är mysigt, finns det hjärterum...

söndagen va lätt en av dom roligaste kvällen här uppe so far. förfest hos frode, som va duktigt på g. ungefär va tionde minut sänkte han ner stereon och vrålade av sina lungors fulla kraft: HAR NI DET BRAAAAA???? =)
sen va vi på sagbruket, va riktigt jävla kul där med! sen va jag, fredrik, öivind och frode (och bullen en liten stund=)) på efterfest hos frode, öl spaggetti och top gun! kravlade mig hem nån gång vid sexsnåret. så gårdagen blev chill. trängde ihop oss i våra soffor allihop o kollade film hela dan innan vi bestämde oss för att dra ner o käka på peppes på kvällen.

nu är det minsann dags för morgonkaffe ching!










lättnad

nu är helvetesveckan förbi!!! nu är det söndag och ikväll, alltså senare idag, är det fest hos frode och sen personalkväll på radison! fy fan va skönt. på onsdag kommer kimpan hem också så då är det jacuzzin igen har han precis lovat! nu blev allt fetstil också, vad händer?
kvällen har passerat mkt långsamt i min potatisvagn, för madde va ledig i kväll. fast jag hade både öivind och fredrik på besök flera gånger så jag klarade mig rätt så bra fast jag är sjuuuk snöörvel.
puss och god natt!

RSS 2.0